. Ma József napja van.
A folytatás nyílt fenyegetés?
2013-11-02 23:38:29
A folytatás nyílt fenyegetés?

A folytatás nyílt fenyegetés?

Előfordul, hogy egy cikk felborzolja a kedélyeket. Főleg annak a kedélyét, akiről szól. Történt pedig ez az Állásinterjú pénzbeszedéssel cikk kapcsán. Augusztus 26-ai az írás.


Röviden a történet: Adott egy cég – Kouko-kai -, amely sport vagy művészeti menedzsereket, terület és megyei igazgatókat keres. A felvételi alkalmával – előre közlik – 3000 Ft-ot kell vinni, mert ahhoz, hogy felvételizhessen, klubtaggá kell válnia a jelentkezőnek. Aztán vár a jelentkező a tájékoztatásra – semmi – aztán egy-két hónap múlva megtudja, hogy felvették, de megint sok idő eltelik és közben azt látja, hogy minden hónapban újra és újra megjelenik a hirdetés.


A korábbi cikk  itt olvasható.

 

Következő fejezet, a folytatás:

 

Október elején felhívott személyesen Huszár Antal, a Kouko-Kai vezetője, hogy azonnal vegyem le a cikket, mert az hazugság. Felajánlottam neki a személyes interjú lehetőségét, ezen kívül pedig tájékoztattam, hogy kérhet írásban helyreigazítást. Ez hét elején történt, megbeszéltük, hogy pénteken valamikor leülünk beszélgetni, majd hív, hogy mikor ér Várpalota környékére. Nem hívott. Egészen október 31-éig. Ekkor viszont feldúltan, fenyegetve követelőzött, hogy azonnal távolítsam el a cikket. Miért tenném?

Amit írtam igazElmondta, hogy már volt a Hír Tv-nél, az M1-nél és az egész Hírhatár-t  be fogja perelni. Sőt beszélt azzal, aki szerinte az informátorom volt és ő is azt mondta – ezt diktafonnal rögzítette is -, hogy a cikk elferdítette amit ő mondott.

 

Csakhogy ezzel egy aprócska probléma van: éppen azzal az ismerősömmel voltam amikor az ominózus telefonbeszélgetés történt és bizony ilyent nem mondott az ismerősöm.

Tehát Ön hazudik – mondtam.

Majd a következő mondatot  üvöltötte a vonal túlsó végéről:


„Tönkre fogom baszni a picsába az egészet” – és megszakadt a vonal.

=============================

Aztán valamivel később az ismerősöm ilyen  sms-eketkapott:

 

„Mielőtt rendőrségi feljelentést teszek, hívjon ezen a számon!”

„Rendben, úgy látom, nincs tisztában a helyzettel, amiben szerepet vállalt. A nevét mától sokan megismerik a fórumokon, erre a rendőrségen is megtesszük a feljelentést. Ezen kívül természetesen értesíteni fogjuk az Ön által megnevezett refernecia személyeket is, hogy Ön ellen csalás vádjával rendőrségi feljelentést tettünk”

 „ A hallgatás és bujkálás nem megoldás. Azzal csak a saját helyzetét nehezíti meg. A rendőrségi feljelentést nem lehet visszavonni, ha egyszer megtesszük A saját érdekében javaslom, hogy reagáljon a megkeresésemre!. Hibát követ el, ha alábecsüli a szándékaimat és lehetőségeimet!” 

„A jelenlegi és/vagy leendő munkáltatója is értesülni fog az Ön ellen folyó eljárásról.”

„…Ön csalásban és hitelrontásban is bűnrészes, amit még helyre hozhat, ha egyezetünk.”

„…higgye el mindenre elszánt vagyok, hogy megtegyem a szükséges lépéseket, ami után azt fogja kívánni, bárcsak anno felvette volna a telefont, amikor még lehetett!”

„…Nem fogom hagyni, hogy egy nyíltan magyar ellenes főszerkesztővel szövetkezve lejárassák a hírnevünk a hazug állításaikkal, amihez Ön asszisztált, vagy eleve Ön volt a felbujtó ötletgazda.”

A továbbikaban egy nagyon hasonló tartalmú emailje is érkezett.

================================

 

Ezt vajon nyílt fenyegetésnek kell értelmezni? Ezek után emailt írtam a Kouko-kai vezetőjének: 


Tisztelt Huszár Antal!

Ön telefonon másodszor jelezte, hogy a Várpalotai Hírhatár Állásinterjú pénzbeszedéssel című írással nem ért egyet és arra kért, hogy töröljem a cikket. Az első telefonos beszélgetés alkalmával felajánlottam Önnek a személyes interjú lehetőségét. Tájékoztattam arról is, hogy írásban helyreigazítást kérhet. A megbeszéltek ellenére azonban nem jelentkezett, mikor tudnánk beszélni. A mai napon ismét hívott és rosszallását fejezte ki, hogy a cikk még mindig látható az oldalon. Mivel a személyes találkozás és beszélgetés lehetőségével nem élt, ezért írásban teszem fel Önnek a kérdéseimet. Kérem, hogy holnap, november 1-jén 16 óráig szíveskedjen válaszolni, hogy a cikk folytatásában az Ön véleményét is tudjam közölni.


Kérdések:
- Modern mecénásként a Kouko-Kai International azt írja magáról, hogy "kizárólag saját erőforrásainkra támaszkodva képesek vagyunk támogatni az ország összes sportegyesületét, óvodákat, oktatási intézményeket..." Támogatták-e ennek megfelelően a várpalotai Képesség és Tehetségfejlesztő Magániskolát vagy a szintén várpalotai Marathon Tömegsport Egyesületet?
- Konkrétan milyen teljesítményért kapnak díjazást a menedzserek, a területi igazgatók, megyei igazgatók?
- Kell-e további embereket beszervezniük a felvetteknek?
- Miért kell már a felvételi napján - függetlenül attól, hogy felvételt nyer-e vagy sem - befizetni a jelentkezőknek a 3000 Ft tagsági díjat?
- Miért hirdetik hónapról hónapra újra az állásokat, holott állításuk szerint egy megyei igazgatót, egy területi igazgatót vesznek? Valójában hány emberre van szükségük a tervezett feladataik ellátáshoz?

Várom válaszát!

 

Sajnos a válasz nem érkezett meg időre. Azért még vártam. Szombaton délelőtt kaptam egy emailt, melyben Huszár Antal sérelmezi, hogy munkaidő után – tényleg, 17:11-kor küldtem el – kapott tőlem levelet és még csak fel sem hívtam, hogy fontos levelet küldtem neki, amire válaszoljon annak ellenére, hogy halottak napja van 1-jén. Hát éppen ezért vártam.

Aztán hosszú sms-ben taglalta tovább, hogy milyen fontos elfoglaltságai vannak. Szombaton 20 óráig oktat, vasárnap koncertje van, hétfőn megint oktat, talán kedden elkészül a válasszal.

Azt gondolom, hogy a kérdések megválaszolása sem tartott volna tovább, mint az email és az sms-ek megírása.

 

Nézzük gyorsan a kérdéseket:

Támogatták-e a palotai iskolát és egyesületet? igen vagy nem?

Milyen munkáért kapják a fizetésüket a felvettek? oktatás, előadás, szervezés, beszervezés?

Kell-e beszervezni embereket? – igen, vagy nem?

Miért kell befizetni a 3000 Ft-ot előre? – nincs ötletem, csak?

Hány emberre van szükségük? 10, 100, 1000?

 

Én eddig azt gondoltam, hogy ha valakinek fontos a cége jó hírneve, akkor nem nézi, hogy lejárt-e munkaidő, ha sms-re van ideje és ereje, akkor talán erre a néhány egyszerű kérdésre is talán akad 10 perc. Ha fontos.

Szombaton este 11-kor írom ezt a cikket. Válasz még sehol.

 

Vagyis válaszok az elején idézett Állásinterjú pénzbeszedéssel cikk végén a hozzászólásokban és a Gyakori kérdések között, melye közül néhány idézet:

 

„Aztán kibökik, ha náluk akarsz dolgozni, a képzésért fizess 75.000, 125.000, 250.000 forintot pozíciótól függően... Na ekkor álltam fel.”

 

„Jól megfogalmazott álláshirdetés(uniós nagyságú bérezés...hm...hát nem!!!)aztán menj el a központba interjúra ahol fizess be 3000 ft-t! Persze még itt se tudod mi a pontos munkád!!!Aztán mikor 1 hónapra rá visszajeleznek h adják a szerződést kiderül h 500 ft-t keresel 1 ember után! Nah ténylwg uniós bérezés,semmi fix semmi! Nagyon jó lenne ez a dolog amit ők képviselnek de így hogy számtalan embert ejtenek át senki nem fog velük foglalkozni!”

 

„…Az egész úgy kezdődik, hogy sajnos minden majmot felvesznek. Minden olyat embert, aki befizeti a 75000ft-os oktatási díjat. Amiről azt hazudik, hogy sikeres vizsga utána visszajuttatják, de ez HAZUGSÁG! Az oktatást gyakorlatilag vagy a főemberke végzi, aki minden pénzt benyel. …Nagyon sok mindent kell csinálni: jelentéseket írni, más jelentését elolvasni, összefoglalni, törzshelyekkel szerződni, rendezvényeket tartani és akár még oktatást is, de a legfontosabb: embert szerezni aki fizet - tehát a rendszer: JUTALÉKON alapul! Akár kidolgozhatod a beled, de annyi pénzt kapsz, ahány embert behívtál!”

 

„Ahol én élek, ott felkerestem két törzshelyet, amit a weboldalukon találtam. Az egyiken nem is tudták, hogy miről beszélek, a másikon pedig azt mondták, hogy "3 ÉVE" SZERZŐDTEK VELÜK és azóta senki és semmi nem vette a fáradtságot, hogy az üzleti kapcsolatot fenntartsa. Ráadásul valami pénzt is befizettettek a hellyel reklámra 150 ezer forintot. Maga a tulaj mondta, hogy egy fillérje sem származott ebből.”

 

„Két éve jelentkeztem és két hónapos várakozás után szóltak, hogy 200 jelentkezőből csak én feleltem meg. A 3000 Forintért megkaptam a törzskártyát, további 165000 Forintért kizárólagos egyedüli jogot kaptam volna területi és megyei igazgatói posztra, de egy hét múlva ugyanarra a helyre felvettek még két embert. Így szerződést szegtek és a reklamációmra a fülüket se mozgatták. A képzés is nagy fingfestés volt, mert csak a vezető saját érdemeit fitogtatta, a cégről egy szó nem hangzott el. Az ígért webiroda egy semmitérő weblapocska volt, a többi meg csak ígéret maradt örökre…Akiket még az elején sajnos beszerveztem azokat is átverte, csak a pénz kellett tőlük aztán semmi. A veszprémi telephely sem létezik, ugyanis elutaztam a címre és a szomszédok tájékoztattak, hogy semmilyen kouko-kai itt nincs és nem is hallottak róla. A vezetőjük lakott itt valamikor. Cégbejegyzésük sincs semmilyen hivatalos szervnél.”

 

„Eddig kb.200.000.-ft-omba fájt az egész...”

 

 A nyilvános cégkivonat szerint KOUKO-KAI INTERNATIONAL Kft 2011. 11. 21-étől hatályos, az utolsó mérlege 2011-es, az árbevétele 0,82 millió Ft.

A hozzászólásokban természetesen vannak pozitív megnyilatkozások is, csak az a baj, hogy azok mind név nélküliek és szinte dicshimnuszok. Állítólag iskolát is támogatak, de szintén név nélküli a hozzászóló és nem tudjuk meg, melyik iskoláról van szó. Helyi tv-ben, megyei lapban találkozni néhány eseménnyel, amit rendeztek, de azon  kívül, amit Huszár Antal elmond, más nem igazán kapott publicitást. 

 

Félreértés ne essék. Nincs persze azzal sem semmi baj, ha azzal foglalkoznak, hogy hálózatot építenek, hiszen az általuk megfogalmazott célok, mint a művészetek és a sportok támogatása, nemes célok. Ha minden törvényes akkor tessék felvállalni, mondják meg nyíltan, hogy ügynöki munka. Fenntartom az állításomat, hogy kispénzű, állást kereső emberektől munka reményében pénzt kérni, enyhén szólva is pofátlanság. 

 

Ha Huszár Antal mégis válaszol a feltett kérdéseimre, akkor természetesen helyt adok neki. 

koukokai1koukokai2


Utoljára frissítve: 2013-11-03 09:17:22

További híreink
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben
Novák Katalin utódját máris hazugságon kapták
Az államelnök apja csak egy szimpla náci szimpatizáns, szélsőjobboldali és antiszemita vidéki ügyvéd volt, nem a kommunista terror ártatlan áldozata – fogalmazott a Hvg36...
2024-03-02 16:17:20, Hírek, Fókuszban Bővebben
Lemondott az MSZP-elnök a gyermektáborban történtek miatt
A részletek egyelőre nem ismertek, vizsgálat indult az ügyben.
2024-02-28 13:22:46, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Huszár Antal
A KOUKO-KAI egy tiszta és nemes küldetés, mely Non-profit szervezetként 19 esztendő alatt megannyi segítséget nyújtott a sportok és a művészetek terén. A munkánk fejlődésével eközben napjainkra egy olyan letisztult rendszert alkottunk meg, mely valóban képes valamennyi oktatási intézményt, egyesületet, civil szervezetet támogatni a sport- és kulturális életük területén! Munkánk egyúttal párosult azzal a nyíltan megfogalmazott és hangoztatott célkitűzéssel, mely szerint tevékenységünk során a magyar gazdasági érdekek (magyar kis- és középvállalkozások), valamint a magyar nemzeti kulturális értékek prioritást kell hogy élvezzenek! A Szövetség elnöki pozíciójának betöltése mellett, mint élsportoló, az elmúlt 30 éves sportpályafutásom alatt, 11 éves korom óta 39-szer álltam a győztesek dobogóján, a magyar nemzet színeiben! Karate Európa bajnokként, háromszoros Európa kupa győztesként és hatszoros magyar bajnokként megannyi dicsőséget szereztem a magyar nemzetnek. Mindezt rengeteg áldozattal értem el. Megszoktam, hogy a sajtó elismeréssel ír rólam és a KOUKO-KAI sikereiről. Meghívást kaptam az RTL-Klub Reggeli c. műsorába két alkalommal is (2005. 2008), élő stúdió beszélgetésre hívtak a Hír TV sportmagazinjába (2009) A Sport TV, a Duna TV, az M1, a Telesport egyaránt több alkalommal is beszámolt a velem készített interjúkról (2006. 2009. 2012. 2013). Ezek után értetlenül álltam egy várpalotai újságíró olyan cikke előtt, mely nélkülözte a tisztelet és az etika legalapvetőbb normáit is. Ez a cikk jó példája annak, amikor a tájékozatlanság és a tények ismeretének hiánya keveredik a nemzetellenes érzéssel és gondolkodással, amelyet nyíltan megfogalmazott a telefonbeszélgetésünk alkalmával a cikk írója, aki számos etikai vétséget is elkövetett az újságírás területén. Amint tudomásomra jutott a cikk, mivel az írás végén nem szerepelt az szerző névjegye, az impresszum alapján felhívtam a főszerkesztőt! Mezriczky Beáta főszerkesztő kérdésemre elmondta, hogy ő a cikk írója. Kifogásoltam, hogy miért szegte meg az újságírási etika szabályait, miszerint ilyen esetekben illő megkérdezni az érintett felet, mielőtt lehoz egy ilyen lejárató cikket? Válaszában csak mellébeszélt és nem tudott értelmes magyarázatot adni. Azt mindenesetre világosan kifejtette, hogy a magyar nemzeti értékek és érdekek képviselete, részéről egyáltalán nem támogatott célkitűzés, szó szerint idézem: "Én aztán ki nem tennék soha egy magyar zászlót!" Ez magyarázattal szolgált azokra a degradáló jelzőkre, amikkel a nevemet illette, úgy mint "nagymagyarországos", stb. Miután szembesült azzal, hogy talán hibát követett el, megegyeztünk abban, hogy személyesen találkozunk és megteremtjük a lehetőségét annak, hogy tiszta képet alkothassanak az olvasók is a nyilvánvalóan eltorzított, szándékosan negatív színben feltüntetett, rosszindulatú írás tartalmával kapcsolatban. A szóbeli megállapodásunk része volt az is, hogy a személyes találkozónkig a cikket leveszi az oldalról, elkerülve ezzel a további erkölcsi károk okozását a munkánkban. Hozzájárultam ahhoz is, hogy amennyiben a személyes beszélgetésünket követően továbbra is fenntartja a véleményét, akkor tegye vissza nyugodtan az oldalra, a korábban leközölt cikket. A személyes találkozóra, tekintettel a cikk témájára, véleményem szerint a legalkalmasabb helyszín egy állásinterjú lett volna, de ő ebben nem volt partner. Ekkor felvetettem neki, hogy találkozzunk a központunkban, Balatonfüreden, ahol egyúttal megtudom mutatni is neki a referenciáinkat. Ez sem volt számára megfelelő, mondván, hogy ő sehova nem utazik. Menjek én Várpalotára! Erre egy pénteki egyeztetést tudtunk feltételesen előjegyezni. Ezt a szóbeli megállapodásunkat Beáta azonban már másnap felrúgta, amikor (szokása szerint) sms-ben annyit közölt csupán, hogy a cikket nem veheti le, erre utasította őt a franchise tulajdonosa Rosenberg Tamás ügyvezető. Emiatt más lépésekre szántam el magam és kilátásba helyeztem a lap beperlését. A részletekről egyeztettem minden munkatársammal, akik mind felháborodtak a cikken, hozzám hasonlóan. folyt. köv.
2013-11-03 13:18:01
Mezriczky Beáta
Huszár Antal hazudik és rágalmaz- sorozatban. Magyarellenesnek titulál és azt írja, hogy olyant mondtam volna, hogy "Én aztán ki nem tennék soha egy magyar zászlót!"-ilyent soha nem mondtam. Természetesen állok a bírásági eljárás elé, sőt elvárom, hogy ezek után indítsa is el az eljárást. A feltett öt kérdésre azonban még mindig nem válaszolt. Vajon miért? A bíróságon a tényekre is fény derül. Talán még előbb is mint gondolná. Mezriczky Beáta
2013-11-03 15:05:21
ollram csaba
mivel még nem hallottam sem az illető úriemberről, sem pedig a cégéről, próbáltam információt gyűjteni a neten. az élsportolói múltnak lehet ugyan pozitív hatása egy cég életére, de csak ebből, ugye nem lehet megélni. http://www.ifjusag.com/?a-fiatalokat-tamogatjak,707 nos azt sikerült megtudnom, hogy közel 3 milliárd forint támogatást tudnak nyújtani művészetekre, és sportra. 3 milliárd forint nagyon sok pénz. ha ennyit csakugyan szétosztanak évente, az több mint dicséretes. utána néztem annak is, hogy hány nonprofit szervezet működik az országban. 2009-es adat szerint 66 145 nonprofit szervezet működött, bevételük összesen 11 milliárd 144 millió forint volt. azaz ez azt jelenti, ha jól értem, hogy az összes pénz több mint negyed részét, Koukokai International osztotta szét. nehéz elképzelni, hogy 3 milliárd forint háromezer forintos klubtagsági díjakból jött volna össze. akkor viszont nem értem, hogy miért nem akar vagy nem tud, akár írásban is, a cégvezető válaszolni a feltett kérdésekre?
2013-11-03 16:34:59
Huszár Antal
Kedves Ollram Csaba! Szó sincs róla, hogy a feltett kérdésekre ne adnék konzekvens és egyenes válaszokat. A főszerkesztő azonban egyáltalán nem arról tett tanúbizonyságot, hogy valóban a munkánk objektív bemutatása lenne a célja. Amit vele kapcsolatban állítottam, minden részletét fenntartom! Aki hazugságokkal megtévesztett az Beáta és az általa első cikkében névtelenül hivatkozási alapként megjelölt személy: ... Külön kell választanunk a történetet! A KOUKO-KAI által hirdetett támogatási lehetőség él! Minden sora igaz, melyet személyesen is ellenjegyeztem! Miután a törvényesen és tisztességesen működő tevékenységünkről torz képet hozott le a főszerkesztő, természetesen fontos számomra, hogy ez a kép letisztuljon és minden olvasó megérthesse azt, amit ennek a cikknek és több rosszindulatú hozzászólásnak köszönhetően jelen pillanatban esetlegesen megkérdőjelez! Azonban itt nem csupán erről van szó! A KOUKO-KAI csapata tisztességesen végzi a munkáját. A főszerkesztő, Mezriczki Beáta azonban a személyemmel kapcsolatban olyan kijelentéseket tett, mely becsületsértő és komoly erkölcsi, valamint ennek következtében anyagi károkat is jelent számunkra. Ezért több millió Forintos kártérítési pert indítunk a személye és a lapja ellen! folyt. köv.
2013-11-04 02:57:46
Huszár Antal
A KOUKO-KAI rendszere egyedülálló az egész világon! Egy olyan zseniális és nagyszerű programot alkottunk meg, melyhez még csak hasonló sem létezik! Ha valaki ügyesen tesz fel olyan kérdéseket, amik voltaképpen kiforgatni készülnek a reájuk adott válaszokat, hiszen világos, hogy nem értik a működésünket, akkor nem válaszolhatok egy-egy mondatban! Mielőtt a válaszaim megosztanám, nézzük sorjában a történéseket: Beáta névtelen informátora nem más, mint Mezriczki Letícia (tel. száma: 70/565-0137). Beáta első cikkében tett állításai között szereplő információk számos valótlanságot tartalmaznak. Egyelőre nem tudom biztosan, hogy a kettejük "összeesküvése" mikortól indult ellenünk? Beáta azt írta a cikkében, hogy nem értesítettük az "ismerősét" a pályázatának sikeréről. Idéznék itt egy levelet Letícia és a KOUKO-KAI között: "Tisztelt Pályázó! Kedves Letícia! Kérem engedje meg, hogy személyesen is gratuláljak a sikeres pályázatához! Ön lehetőséget kap arra, hogy sport- és művészeti menedzserünkként képviselje a KOUKO-KAI Internationalt a jövőben! A következő napokban telefonon is keresni fogom Önt, hogy a kinevezésével kapcsolatban egy személyes találkozót egyeztessünk! ..."(Küldő: KOUKO-KAI, Huszár Antal - 2013.09.11.) Nos, ezek után hiába próbáltam telefonon elérni Letíciát, vissza pedig egyszer sem hívott. Lehetősége lett volna e-mailben is érdeklődni, de ő inkább a sajtóhoz fordult. Beáta cikkében egyértelműen ennek ellenkezőjét állítja! Két lehetőség adódik tehát: vagy Letícia állított valótlant, amit Beáta, anélkül hogy utána járt volna az igazságnak, azonnal leközölt a lapjában, vagy Beáta ferdítette el szándékosan a hallott információkat. A rendelkezésünkre álló idézett levelezés természetesen bizonyíték erejű lesz a bírósági tárgyaláson! Beáta olyan képet fest le rólunk, mint akik vissza sem jelzünk a jelentkezőknek, majd a cikk végén azt sugallja az olvasóknak, hogy az egész talán csak egy nagy átverés! Az "összeesküvésük" tovább bonyolódott, amikor Letícia jelentkezett végre e-mailben (a cikk megjelenését követő napokban), melyben kérte a telefonos egyeztetést. Ezt még aznap meg is tettem, melynek kapcsán Letíciát szembesítettem Letíciát az általa tett kijelentésekből született cikk negatív tartalmával is. Letícia biztosított arról, hogy ő ilyeneket nem állított, sőt igazából fogalma sincs ki lehet az az újságíró, mert sok emberrel beszélt. Arra kértem, hogy vegye fel a kapcsolatot Beátával (megadtam neki a nevét és elérhetőségeit)! Letícia ígéretet tett arra, hog ytisztázni fogja a félreértéseket az újságíróval és leveteti a cikket. Ennek hatására nem írtam meg a helyreigazítási kérelmet, aminek a határideje napjainkra le is járt. A helyreigazítási kérelem, valójában csak további nézettséget okozott volna beáta lapjának és lejárató cikkének, amit nem kívántam támogatni! folyt. köv.
2013-11-04 03:27:58
Huszár Antal
Letíciával egyúttal megegyeztünk abban, hogy még azon a héten részt vesz az oktatáson, ahol szerződhet menedzser munkatársunkként. Letícia a megbeszélt időpontban nem jelent meg, azóta telefonon nem érhető el, az e-mailekre pedig nem válaszol. (no comment) Miután a munkatársaim jelezték, hogy a cikk továbbra is negatívan befolyásolja a munkájukat, akkor szembesültem azzal, hogy vélhetően vagy Letícia nem egyeztetett a főszerkesztővel, vagy Beáta továbbra is kitart a lejárató cikke mellett. A hír akkor jutott el hozzám, amikor már 72 órája a fiam kórházi ágya mellett virrasztottam. A kórház folyosójáról hívtam fel Beáta főnökét, aki megerősítette, hogy a nézőpontom szerint valóban megsértette az újságírás etikai szabályait Beáta, azonban ő nem utasíthatja a cikk törlésére. Jogorvoslattal élhetek, helyreigazítást kérve. Ezután felhívtam Beátát is, akit tájékoztattam arról, hogy egyeztettem az "informátorával", aki megerősítette, hogy nem állított rólunk negatív információkat, sőt, továbbra is dolgozni szeretne velünk. Beáta ekkor elárulta nekem a telefonban, hogy a Letíciával folytatott telefonbeszélgetésemkor ő is jelen volt Letícia társaságában, melyre hivatkozva cáfolni igyekezett az állításaimat. (Ezt egyébként Beáta is megerősítette a második lejárató cikkében) Felmerül tehát a kérdés, hogy miért tévesztett meg szándékosan Letícia a telefonbeszélgetésünk során? Az, hogy hazudott nekem, azt Beáta írása egyértelműen igazolja. De vajon miért tette? Mi volt a célja? Vagy mi volt a céljuk? Ezért fogalmazok úgy, hogy "összeesküvés" ellnünk. Nos, amikor ezzel szembesültem, a 72 órás kimerítő kórházi virrasztásomnak köszönhetően a "cérna elszakadt nálam". Valóban tettem olyan kijelentéseket, melyben határozottan kijelentettem, hogy mindent elfogok követni azért, hogy a nevünket tisztázzam, az ilyen nemzetellenes, rosszindulatú újságírót, mint ő és a lapját, amely ehhez asszisztál, bepereljem, jobb esetben tönkre tegyem. Akkor még nem voltam benne biztos, hogy valóban energiát is fogok fordítani ennek kivitelezésére, de ami ezután következett, az már nem hagyott nekem más választást... folyt. köv.
2013-11-04 03:46:05
Huszár Antal
Letícia írt egy e-mailt, (amire utalt is a második cikkében) melyben kérdéseket tett fel nekem. A levelet munkaidő után küldte csütörtökön, melyben "lehetőséget" adott arra, hogy másnap HALOTTAK NAPJÁN!! 16 óráig megválaszoljam őket! A levelet csak a következő "munkanapon", szombaton reggel olvastam. Azonnal felhívtam Beátát telefonon, de a hívásaimat kinyomta. Elkezdtem megválaszolni a kérdéseit, de nem sokkal később egy egész napos oktatást kezdtem meg. Az oktatás alatt is többször megkíséreltem elérni Beátát, hasonlóképpen sikertelenül. E-mailt és SMS-t is küldtem neki, hogy vagy figyelmetlen volt a dátum megadásakor, vagy szándékosan taktikázott, hogy ne tudja időben reagálni rá. Értesítettem írásban arról, hogy az aznapi egész napos oktatás, majd a másnapi vidéki koncertünk és az azt követő hétfői egész napos oktatás miatt legkésőbb kedden 14 óráig tudom elküldeni a válaszaimat a feltett kérdéseire. Erre SMS-ben ennyit válaszolt: "Sajnálom! Ha nem fontos..." Ezt felolvastam a munkatársaim előtt is, akik joggal kifogásolták, hogy az oktatással törődjek, hiszen egyértelmű, hogy az újságíró mire játszik! Köszönöm Beátának, hogy szó szerint idézte a Letíciának írt SMS-eimet és e-mailjeimet, mellyel igazolta, hogy megkíséreltem békés úton, peren kívül is egyeztetni vele! Egyúttal természetesen azt is igazolta az idézetekkel, hogy Letíciával napi kapcsolatban van, tehát ismét felvetődik a kérdés, miért tévesztett meg Letícia, ill. mikor találták ki, hogy megkísérlik lejáratni a KOUKO-KAI-t? Miután a Szövetségünk minden munkatársának munkáját, a becsületem és valamennyi tiszteletreméltó élsportolónk és művészünk (VIP tagjaink) nevét egyaránt meghurcolják tettükkel, természetesen nem hagyhatom megfelelő válaszlépések nélkül! A polgári per mellett tehát rendőrségi feljelentést is teszünk, hiszen egyértelműen beigazolódott, hogy szándékosan megtévesztettek! A többi a bíróság dolga... folyt. köv.
2013-11-04 04:01:25
Huszár Antal
És akkor következzenek a válaszaim a feltett kérdésekre: "- Modern mecénásként a Kouko-Kai International azt írja magáról, hogy "kizárólag saját erőforrásainkra támaszkodva képesek vagyunk támogatni az ország összes sportegyesületét, óvodákat, oktatási intézményeket..." Támogatták-e ennek megfelelően a várpalotai Képesség és Tehetségfejlesztő Magániskolát vagy a szintén várpalotai Marathon Tömegsport Egyesületet?" A válaszom: A KOUKO-KAI valóban KÉPES támogatni az ország valamennyi sportegyesületét, oktatási intézményét, sőt, még a hivatalosan be nem jegyzett (ezáltal pályázni sem tudó) sport-, vagy művészeti közösségeket is (p. amatőr zenekarok, stb.)! Az egész világon egyedülálló az a program, amit MODERN MECENATÚRA néven fejlesztettünk ki és amelynek segítségével rendelkezünk azokkal a folyamatosan bővülő eszközökkel, szükséges anyagi forrásokkal és kapcsolatrendszerrel, mely pályázati források nélkül is képes biztosítani az ország ÖSSZES sporttal, vagy művészettel foglalkozó közösségének támogatását! A támogatás mértéke, az igények és az együttműködés időtartamától, mélységétől függően, több százezer Forinttól akár több tízmillió Forintig is terjedhet értékében, évente, támogatott közösségenként! Tekintettel arra, hogy a támogatásaink személyre szabottak, igazodnak a szponzoráltjaink igényeihez, ehhez jól képzett, válogatott munkatársakra van szükségünk! Az ő feladatuk, hogy felvegyék a kapcsolatot a területükön működő minden közösséggel és felajánlják a támogatásunkat! (a városoktól a legkisebb falvakig) Ennek megfelelően, az Ön által említett közösségeket is van lehetőségünk segíteni! Természetesen rengeteg iskolát, egyesületet érint ez a lehetőség, ami nem teszi kivitelezhetővé azt, hogy egy hónap alatt mindenkivel felvegyük a kapcsolatot! A munkatársaink kötetlen munkaidőben dolgoznak és szabadon beoszthatják a feladataikat, hogy milyen sorrendben keresik fel a közösségek vezetőit! Amennyiben valamely intézmény, vagy egyéb közösség tudomására jut ez a nagyszerű lehetőség, akkor levélben, vagy telefonon is fel tudja venni velünk a kapcsolatot, melynek kapcsán hamarabb is felkeresheti egy munkatársunk! Ilyen megkeresésről ez idáig nem tudok az Ön által említett közösségek részéről! folyt. köv.
2013-11-04 04:07:26
Huszár Antal
"- Konkrétan milyen teljesítményért kapnak díjazást a menedzserek, a területi igazgatók, megyei igazgatók?" A válaszom: Miután fentebb is említettem, hogy a munkavégzés kötetlen munkaidőben történik, a teljesítményük után az Szervezeti és Működési Szabályzatban foglaltak szerint biztosítjuk a fizetésüket, melyet a szerződés aláírása előtt mindenkinek a rendelkezésére bocsátunk. Amennyiben valaki több hónapon keresztül is bizonyítja, hogy rendszeres munkavégzéssel, napi 8 órát eredményesen dolgozik a KOUKO-KAI megbízásában, annak alkalmazotti munkaviszonyt és havi fix fizetést is felajánlunk! A munkájuk összetett, de részfeladatok elvégzését is tudjuk jutalmazni! A sport- és művészeti menedzsereink feladatkörébe tartoznak (ahogy azt részletesen olvashatják a pályázati kiírásunkban is) a különböző közösségekkel történő kapcsolatfelvételek, a részükre történő szponzorálási felajánlásunk megtétele, (személyre szabottan, az igényeikhez igazítva); van aki csak rendezvény szervezéssel foglalkozik (itt említeném meg azt a nemzetközi eseménysorozatot, melyben szintén szerepet vállalhatnak: 365 napon át tartó sport-és művészeti eseménysorozat, Nemzeti Maraton néven (Ez Beátának nyilván nem fog tetszeni), 48 órás váltásokkal, a Kárpát- medence magyar lakta településein! Ennek az eseménynek kapcsán világrekordot állítunk fel, mely előzetes egyeztetések alapján a Guiness rekordok közé is be fog kerülni! Erről egy hete nyilatkoztam hivatalosan is a sajtóban az MTVA és a Hír TV stábjának, akik tudósítottak az év legnagyobb V.I.P. avató rendezvényünkről. Nem mellesleg, a V.I.P. avatón közel 1.800.000 Ft értékű ajándékot, támogatást kapott tőlünk a kitüntetett 6 élsportolónk! A sajtóinterjú azóta megjelent az M1, M2, Duna TV és a Hír TV híradójában is! Az említett 365 napos világrekord felállítás kapcsán, a jövőre 20 éves KOUKO-KAI, 20 millió Ft értékű támogatást ajánlott fel! Ez egy összetett szervezést igényel, amelynek lebonyolításához közel 600 sport- és művészeti menedzserre van szükségünk! Ezért van az, hogy a hirdetésünk még mindig élő! 600 ember kiválasztásához több ezer embert kell meghallgatnunk, ami óriási feladat. Ennek kapcsán óhatatlanul is bekerül a meghívott interjúztatottak közé több olyan ember is, aki felszínes információk alapján, vagy az elutasítás miatti elkeseredettségéből fakadóan, szívesen mocskolja a KOUKO-KAI csapatát. Ezt természetesen névtelenül teszik, panaszaikkal egyikőjük sem fordult még a mai napig sem hozzánk! Elérhetőségünk: 70/5955-955 office@koukokai.hu folyt. köv.
2013-11-04 04:17:44
Huszár Antal
"- Kell-e további embereket beszervezniük a felvetteknek?" A válaszom: NEM! Semmi esetre sem! A munkatársak felvétele kizárólag az én hatáskörömbe tartozik! Éppen azért, mert a KOUKO-KAI olyan lesz, amilyenné a munkatársaink teszik. Hiába tiszta szándék, sajnos volt alkalmam megtapasztalni amikor visszaéltek a bizalmunkkal egyesek és több millió Forinttal megkárosítottak bennünket, vagy alkalmatlanságuk miatt rossz hírünket keltették. Ezt elkerülendő, ragaszkodom hozzá, hogy személyesen vegyek részt minden interjún! Ez tapasztalatom szerint a pályázóknak is megnyugtató. Első kézből kapnak meg minden információt, melyet a felvételt nyert munkatársak később is megerősítenek, hogy egybevágnak az ott elhangzottakkal. Amennyiben ezen fórumbejegyzés kapcsán bármely olvasó is szeretne személyesen is meggyőződni az állításaim valódiságáról, akkor kérem írjon egy levelet az office@koukokai.hu címünkre, benne megjelölve a megyét, ahol él és válaszlevélben elküldjük számára az érintett terület munkatársainak nevét és elérhetőségeit, akikkel ezt követően szabadon egyeztethet a kérdéseiről! Amennyiben az újságíró által feltett kérdés a klubtagságunkra vonatkozott, akkor ezt is szívesen megválaszolom! folyt. köv.
2013-11-04 04:26:15
Huszár Antal
A kérdés feltétele valamiféle MLM üzletről igyekszik képet alkotni, ami szöges ellentétben áll a KOUKO-KAI munkájával és szervezeti felépítésével. Ez a torz képalkotási szándék olyannyira hatákony Beáta és a fórum hozzászólók részéről, hogy maga a lap franchise tulajdonosa is kifejtette a vele történt telefonos beszélgetésünk alkalmával, hogy neki is ez a kép ami kirajzolódni látszik. Hozzá tette, "Azzal sem lenne semmi baj!" Nos, szeretném tehát hangsúlyozni, hogy a KOUKO-KAI nem MLM üzlet! A KOUKO-KAI egy Non-Profit társadalmi szervezet, mely egyesületi formában végzi tevékenységét 19 esztendeje. A tisztségviselők kizárólak az egyesület tagjai közül választhatók az alapszabály értelmében. Az egyesület tagjai pedig az ide vonatkozó törvényi rendelkezések értelmében tagsági díjat kell fizessenek! Ennek összegét a törvény nem határozza meg. Mint minden egyesületnek, így a KOUKO-KAI esetében lehetőség van csatlakozni a közösségünkhöz Pártoló klubtagként. A különleges programunknak köszönhetően, a Pártoló klubtagjainkat hálából megjutalmazzuk és a V.I.P. tagjainkhoz hasonló kiváltságokkal ruházzuk fel! Ennek következtében többnyire díjmentesen vehetnek részt a legtöbb, KOUKO-KAI által szervezett, vagy támogatott koncerten, sportversenyen, fesztiválon, színházi eseményen, stb. Emellett egész évben extrém kedvezményeket biztosítunk nekik a törzshelyeinken, ahol rendszerint 20-30-50% kedvezményeket élvezhetnek (pizzériák, kávézók, sportboltok, panziók, fitness szalonok, stb.)! Az egyesületi pártoló klubtagságunk nem egy árucikk, hanem egy kiváltság! Kizárólag a munkatársainkon keresztül lehet igényelni a tagsági felvételt! Amennyiben egy pártoló klubtag csatlakozik hozzánk, akkor megjelölhet egy neki szimpatikus közösséget (iskolát, egyesületet, zenekart, stb.) akit a KOUKO-KAI a tagsági díj értékének kétszeresével támogat (ezt írásban is vállaljuk)! A klubtagjaink nem mellesleg pl. az iskolai osztálykirándulásokon is lehetőséget kapnak, hogy a támogatásunkkal a kirándulás értékéhez viszonyítva 50% kedvezménnyel vehessenek részt az év legnagyobb "csapatépítő eseményén"! A klubtagság csatlakoztatása tehát egy olyan részfeladat, melyre lehetősége van a menedzsereinknek is, de közülük sokan kizárólag rendezvényszervezéssel kívánnak foglalkozni. A válaszom tehát ebben az esetben is NEM! Nem KELL "beszervezni" senkit a munkatársainknak! folyt. köv.
2013-11-04 04:44:02
Huszár Antal
"- Miért kell már a felvételi napján - függetlenül attól, hogy felvételt nyer-e vagy sem - befizetni a jelentkezőknek a 3000 Ft tagsági díjat?" A válaszom: ez az állítás egyszerűen hazugság! A KOUKO-KAI egy nemzetközi Egyesület! Mint azt már fentebb is leírtam, törvényi előírás a tagsági díj! Aki hagyományos munkáltatókhoz szokott, ott nyilván ilyennel nem találkozott, ezért megértem, ha ez félreértésre adhatna okot! Éppen ennek elkerülése végett, világosan és érthetően tájékoztatunk mindenkit írásban is arról, hogy amennyiben velünk kíván dolgozni, a kinevezéséhez szükséges lesz, hogy a KOUKO-KAI klubtagja legyen! Aki már korábban csatlakozott hozzánk, annak természetesen ugyanúgy elfogadjuk az érvényes klubtagságát, nem kell semmilyen díjat befizetnie a KOUKO-KAI részére! A cikk írója, Beáta, a tényeket eltorzítva, azt állítja kiemelt vastag szószedetben, hogy "A felvételi alkalmával – előre közlik – 3000 Ft-ot kell vinni, mert ahhoz, hogy felvételizhessen, klubtaggá kell válnia a jelentkezőnek." Ez is hazugság! A pályázókat részletesen tájékoztatom személyesen az interjú alkalmával egy kb. 3 órás megbeszélésen, a KOUKO-KAI tevékenységéről, múltjáról, referenciáiról, jelenéről és jövőbeni terveiről, amiben szerepet vállalhatnak, különböző feladatkörökben (amiket még nem töltöttek be). A részletes tájékoztató végén négyszemközti beszélgetésen a feltett kérdéseim között szerepel az is, hogy klubtagunk-e már? Amennyiben nem, akkor a kérdésem: "szeretne-e azzá válni?" Amennyiben igen, akkor ezt ott a helyszínen megteheti (ahogy arról előzetesen írásban már tájékoztattuk). Ha az interjú a központunkban, Balatonfüreden zajlik, akkor a klubtagsági igazolványát is azonnal kézhez kapja. Amennyiben nem kíván klubtagunkká válni, az is komoly jelzés értékű számunkra a felvételi során, hiszen aki nem azonosul a KOUKO-KAI szellemiségével, azzal nem szívesen dolgozunk együtt. Hogy egy hasonlattal éljek: ha az egyházat képviselném és munkaerőt keresek, akkor senki sem kifogásolhatja, ha előnyben részesítem azokat a pályázókat, akik a felvételi sikerétől függetlenül, megkeresztelkedtek. Amennyiben kizárólag a sikeres felvételi esetén válna valaki "vallásossá", akkor az természetesen meglehetősen aggályos lenne! Ettől függetlenül a pályázókat pusztán tájékoztatjuk a tagság lehetőségéről, mely egyáltalán nem feltétele a pályázat megerősítésének részükről! A figyelmesen elolvasta a korábbi írásaimat, az tudja, hogy a pártoló klubtagság egyúttal támogatást generál a klubtagok által megjelölt iskolák, egyesületek, stb. részére, a tagsági díj kétszeresének értékében! Gyakori, hogy a pályázók a volt Általános-, vagy középiskolájukat jelölik meg, vagy jelenlegi sportegyesületüket, esetleg kedvenc zenekarukat, stb. Érthetetlen számomra, hogy ezt hogy képes bárki is negatív színben feltüntetni? Mi inspirálhat valakit arra, hogy ezt valamiféle "beszervezésnek", pláne MLM üzletnek állítsa be, hamis képet alkotva ezáltal a valóságról? folyt. köv.
2013-11-04 05:08:34
Huszár Antal
"- Miért hirdetik hónapról hónapra újra az állásokat, holott állításuk szerint egy megyei igazgatót, egy területi igazgatót vesznek?" A válaszom: Amennyiben figyelmesen elolvasták a korábbi írásaimat, akkor ezt már megválaszoltam. Nem kell hozzá egyetemi diploma, egyszerű általános iskola alsó tagozatán oktatott matematikai ismeretekkel is kikövetkeztethető: Magyarországon 4 régió igazgató irányítja a munkánkat, 6-6 u.n. megyei igazgatóság koordinálásával. (Mielőtt valaki a földrajzórán tanultakra hivatkozva értetlenül állna az előtt, hogy 6x4 az több, mint 19 megye, amiről tanult az iskolában, azoknak kifejteném, hogy a 19 megyén túl Pest megye (tekintettel a kimagasló lélekszámára), 2 igazgatóságra osztott, Budapest pedig 4 városnegyedre!) A megyei igazgatóságok jellemzően 6-8 területi igazgatóság munkáját koordinálják, melyeket többnyire kistérségenként alakítunk ki. 30-40 ezer lakosra jut egy területi igazgató, kizárólagos képviselettel. Ez még így is hatalmas feladat, lévén, hogy a programunk és a profilunk egyaránt lehetővé teszi, hogy a területükön működő valamennyi iskolával, óvodával, egyesülettel, civil szervezettel, munkáltatóval, zenekarral, önkormányzatokkal, stb. felvegyék a kapcsolatot és felajánlják részükre a támogatásunkat! Itt külön hangsúlyoznám, hogy a támogatásunknak nem feltétele a pártoló klubtagság! Tehát MINDEN közösséget tudunk támogatni! Akiket megjelöltek Pártoló klubtagjaink is, azokat ellenben minimum a tagsági díjak kétszeresének értékében fogjuk segíteni évente! A területi igazgatók végzik a munkánk oroszlán részét, a közvetlen munkavégzés után járó legmagasabb javadalmazásért! A területi igazgatóságok feladata az aktív klubélet megszervezése, melynek része a törzshelyeink kialakítása és a pártoló klubtagság népszerűsítése is a rendezvényszervezés mellett. A részfeladatokat lehetősége van delegálni a területi igazgatóknak a munkájukat segítő menedzsereik felé. Területi igazgatóságonként legfeljebb 4-5 főt szándékozunk foglalkoztatni sport-, vagy művészeti menedzserként! Tehát a matematikai szorzat a következő: 5 menedzser területi igazgatóságonként - szorozva - megyénként legalább 6 területi igazgatósággal - szorozva - 6 megyei igazgatósággal régiónként - szorozva - 4 régióval (5x6x6x4 = 720) tehát több, mint 700 menedzserre van szükségünk, hogy a legkisebb faluban is személyre szabott támogatást és aktív klubéletet szervezhessünk! A legmagasabb igazgatói feladatköröket töltötték be leghamarabb, így igazán szerencsés az, aki még a menedzseri pozíció mellett akár igazgatóként is pályázhat egy-egy betöltetlen pozícióra! Mint arról már korábban is írtam, ennyi munkatárs felvétele nem egy hónapos feladat! Több ezer pályázat közül tudunk csak kiválasztani ennyi embert, akik megfelelnek az elvárásainknak! folyt. köv.
2013-11-04 05:38:01
Huszár Antal
"Valójában hány emberre van szükségük a tervezett feladataik ellátáshoz?" A válaszom: Részben már megválaszoltam ezt a kérdést. 4 régió igazgatóra, 24 megyei igazgatóra és 144 területi igazgatóra (Budapesten kerületenként egy főre) a kb. 720 menedzseren felül. ez Magyarországon közel 900 munkatársat jelent. Az egyes feladatkörök betöltését követően, értelemszerűen, az aktuális pozíció már nem pályázható tovább. A KOUKO-KAI tehát mint munkáltató is kiemelt szerepet készül vállalni Magyarországon! Ez nem egyszerű feladat. A KOUKO-KAI nemes céljainak képviseletét részben az is garantálja, hogy a munkatársaink nem ügynökök, akik bármit eladnának holmi jutalékért, hanem egytől-egyig sportemberek, vagy művészek. Ők azok, akik igazán azonosulni tudnak a küldetésünkként megfogalmazott céljainkkal és hitelesen képesek azt képviselni a társadalmunkban! Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki hozzájárult ennek a 19 éves álomnak a beteljesüléséhez! Igen, végre a célegyenesbe értünk! A jövőre 20 esztendős KOUKO-KAI munkája végre beteljesül!
2013-11-04 05:50:05
Huszár Antal
Csaba kutatómunkájára még annyit reagálnék, hogy örömömre szolgál, hogy számokkal is igazolta, hogy napjainkban több, mint 60 ezer Non-Profit szervezet együttesen nyújt annyi támogatást évente, amire a KOUKO-KAI egymaga képes 3 esztendő alatt! A kutatómunkája mindaddig helytálló volt, amíg a tényekre hivatkozott, azonban mihelyst feltételezésekbe bocsátkozott, azonnal tévesen ítélte meg a KOUKO-KAI sikereit! A KOUKO-KAI érték teremtő tevékenységet végez! Az érték fogalmát sajnos klasszikusan, a legtöbb ember fejében kizárólag a pénz testesíti meg. Mi sportolók, művészek, ezt másképpen éljük meg. Nézzünk egy példát: Ha a KOUKO-KAI 200 ezer Ft értékben sporteszközöket biztosít egy iskolának, amelynek ennyibe került volna, ha meg kellett volna vásárolniuk, akkor csökkenti-e a támogatásunk értékét az, ha ezeket az eszközöket féláron, vagy akár ajándékba kaptuk? Természetesen nem! Az iskola részére nyújtott támogatásunk értékét nem befolyásolja, hogy milyen (törvényes) feltételekkel jutottunk hozzájuk! A KOUKO-KAI részére számos esetben extrém, egyedi árakat biztosítanak a partnereink, amit rajtunk kívül senki másnak! Ezen felül számos felajánlást is kapunk rendszeresen (pénz, termékek-, vagy szolgáltatások biztosításával). Ezt hiába keresi valaki az éves mérlegünkben, hiszen a KOUKO-KAI nem végez kereskedelmi tevékenységet! Amennyiben bárki további részletekről szeretne tájékozódni, örömmel állunk rendelkezésére a 70/5-955-955-ös telefonszámunkon, vagy az office@koukokai.hu e-mail címünkön! Tisztelettel: Huszár Antal - elnök KOUKO-KAI
2013-11-04 06:06:36
Mezriczky Letícia
Kedves Antal! Ha már ilyen szépen Összejöttünk gondoltam én is megszólalok az ügyben. Nem fogok ítélkezni. Most nem csattanok fel azokon az "apróságokon", hogy Ön az én engedélyem nélkül nyilvánosságra hozta a teljes nevemet és a privát mobil számomat, mellyel a személyiségi jogaimat megsértette, ahogy azon sem, hogy Ön 2013.10.31-én (mindenszentekkor) 8 darab fenyegető üzenettel és egy hasonló tartalmú e-maillel zaklatott, a hívásokról nem is beszélve. Inkább beszéljünk a tényekről, arról, hogy én hogy éltem meg az esetet, majd mindenki vonja le a következtetéseket! Szóval én egy 24 éves pétfürdői nő vagyok. Van egy 3 éves kisfiam, akit egyedül (illetve a szüleim segítségével) nevelek!Idén érettségiztem, ezután kezdtem el munkát keresni, hogy szeptemberre, mire lejár a GYES, legyen jövedelmem. Július végén találtam rá a Kouko-kai hirdetésére. Nagyon megörültem, mert a szülés óta aktívan sportolok (melynek eredményét már profik is elismerték). Úgy éreztem végre olyannal foglalkozhatok, amit szeretek. Hát jelentkeztem, amelyre még aznap megjött a válasz, behívtak állásinterjúra. Örömömben még táncra is perdültem :) Már ebben az e-mailben közölték velem, hogy a sikeres pályázathoz klubtaggá kell válni, mely egy 3000 forintos tagsági díj befizetésével lehetséges. Már ez nem nagyon tetszett, hisz azért az a 3000 ft is pénz, plusz persze az utazás, ami kb 2000 ft volt (a szülők tudják, hogy mennyit számít a havi -nem egészen- 40 ezer forintból az az 5000 ft), de elvállaltam, elmentem! Még az interjú előtt kicsit utánanéztem a cégnek, akkor láttam, hogy az Antal a Farkasok nevű rock zenekar tagja. Elbizonytalanodtam, hisz tudom mit képviselnek, ami az én elveimnek a pontos ellentettje, de félretettem az előítéleteket, nem ítélek meg senkit, amíg meg nem ismerem! Az Antal percre pontos volt, udvariasan felkísért, majd megkaptam a teszteket, kitöltöttem, ezután jött az előadás. Végighallgattam, figyelmesen. Az előadás után megnézte a tesztemet, mely az állítása szerint, idézem "átlagon felüli" lett! Boldog voltam, bár volt 1-2 dolog, ami fura volt. Például, hogy a hirdetésben az áll, hogy a a munkavégzés történhet mellékállásban, megbízási szerződéssel, vagy alkalmazottként! Mikor mondtam, hogy engem a Menedzseri állás érdekelne (mivel az az egyetlen, amihez nem kell befizetni előre 75000, 125000 vagy 250000 ft-ot), de alkalmazottként! Erre a válasz az volt, hogy nem nagyon szokták engedni, a menedzserek megbízásos szerződésben dolgoznak (kár hogy a hirdetésben ez nem volt benne), de sebaj! Kifizettem a 3000 ft-ot, megkaptam a kártyát. Direkt megkérdeztem, hogy mikorra várható válasz, az ígéret: "még a héten". Ez volt szerdán (2013.07.31-én) Vártam. Eltelt 1 hét, majd 2,3, de semmi! Ezután találtuk meg ismét az álláshirdetésüket, ha jól emlékszem augusztus 25-én. Ezután íródott az első cikk. Hogy miért? Kissé érdekes volt, hogy az interjún azt állította az Antal, hogy túljelentkezés van, mégis továbbra is hirdeti és azóta is minden hónapban! Nekem meg még egy e-amilt sem írt! Persze, már megszoktam, hogy nem jeleznek vissza, hisz annyi embernek e-mailt küldeni... Nem az a baj, hanem hogy az eredménytől függetlenül beszedik a pénzt a kisemberektől, akiknek igenis számít a 3000 ft, majd még csak vissza sem jeleznek.Egyértelművé vált, hogy átverés az egész! Később, 2013.09.11.-én jött az Antal által már említett üzenet, miszerint felvettek (igen, majdnem másfél hónappal a jelentkezés után) Örültem és vártam a megígért hívását, mint a kisgyerekek a karácsonyt! Szorongattam a telefonomat, hogy hátha megszólal. Még az edzésekre is vittem magammal, de nem jött a hívás. kb 2 hét után írtam egy e-amilt, hogy "nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, továbbra is várom a hívását", de még mindig semmi, csak az újabb álláshirdetések. Feladtam! 2013.10.24-én már csak puszta kíváncsiságból ismét írtam egy e-mailt, hogy legalább írjon, vagy hívjon fel, hogy mi van az állással, amit elvileg megkaptam. Még aznap felhívott, kb (nem tudom pontosan) 10 percet beszéltünk, ebből kb 8 arról szólt, hogy szóljak a rokonomnak, hogy vegye le a cikket, aztán megemlítette, hogy lesz szombaton (2013.10.26.-án) képzés, menjek el, de MINDENKÉPPEN VETESSEM LE A CIKKET... Fura volt. Ezután ismét megnéztem a Gyakori kérdéseken a kommentárokat, (melyeket már egy ideje figyeltem) hogy mit írtak újabban a cégről. Ott derült ki ugyanis, hogy a pártolók után kapok pénzt, 500 ft/ember. Na most erről az interjú során nem esett szó. Mind a hirdetésben, mind az interjún arról volt szó, hogy iskolákban, óvodákban kell a diákokat megmozgatni,motivációs előadásokat tartani nekik, rendezvényeken részt venni....stb Ezek után természetes, ha meggondolom magam és nem megyek el a szerződést megkötni! Mindamellett alapból elég érdekes az, hogy július 31-én voltam az állásinterjún és a szerződéskötésre, majdnem 3 HÓNAPPAL KÉSŐBB, október 26-án került volna sor!A Gyakori kérdéseken is a 31 válaszból 21 abszolút negatív.. Szerintem nem véletlenül! szóval, kedves Antal! Engem Ön nem próbált elérni sem telefonon, sem e-mail-ben, csak miután megtudta, hogy a cikket egy rokonom írta. Ezáltal nem vagyok köteles a fenyegetéseire válaszolni és mivel nem kötöttünk titoktartási szerződést bármikor bárkinek elmesélhetem, hogy milyen tapasztalataim voltak az állásinterjún. Tisztelettel: Mezriczky Letícia, egy naiv kislány, aki elhitte, hogy a Kouko-kai segítségével azzal foglalkozhat, amit igazán szeret!
2013-11-04 11:07:54
Mezriczky Beáta
Tisztelt Huszár Antal! A helyreigazítási kérelemnek megvannak a tartalmi és formai követelményei. Kérem, ennek megfelelően járjon el! A PR cikk megjelentetése az oldalon nem ingyenes. Amit Ön hozzászólásként írt a saját cégéről az nem más, mint Public Relation. Ekkora terjedelemben számolva komoly összeget jelent. Letícia és az én személyiségi jogainkat sértő bejegyzései pedig a továbbiakban nem nyilvánosság előtt, de bírósági úton folytatjuk. A nyilvánosság előtt pedig továbbra is beszámolok arról, hogy mennyi a valóságtartalma az Önök támogató munkájának.
2013-11-04 16:29:18
Huszár Antal
Kedves Letícia! Lassan kezdem megszokni, hogy ezen az oldalon a lényeges dolgok elhallgatásával igyekeznek negatív színben feltüntetni olyan erényeket, amelyet minden más sajtó orgánum magasztal és méltat! Talán ezért is van, hogy már fel sem háborodom, csak mosolygok, amikor észre sem veszi, de a válaszában alátámasztja minden sorom! Nincs ellentmondás különösebben az állításainkban, csupán annyi, hogy elhallgat (nem is reagál) Önt érintő megjegyzéseimre. Mindketten pontosan tudjuk, hogy kiértesítettük írásban az interjút követően, de Ön éppen úgy nem volt hajlandó felvenni a telefont, mint ahogy azt az elmúlt héten, az azt megelőző héten és a mai napon is tette. Az írásában Ön is megerősítette, hogy a főszerkesztő (a cikk szerzője) az Ön rokona, érdekes módon erre nem emlékezett amikor utoljára beszéltünk és ártatlan hangon közölte velem, hogy Ön nagyon szeretne velünk dolgozni és a cikk tartalma csakis félreértés lehet, mert Ön hasonlókat sem állított. Logikátlan is lenne, ha nem így történt volna, hiszen akkor eszem ágában sem lett volna felajánlani Önnek, hogy szerződhessen, mint munkatársunk! Mindeközben az "ismeretlen" főszerkesztő ott ült Ön mellett és állítása szerint hallgatta a beszélgetésünket. :)))) Szóval ki is tévesztett meg kit? Nos! Én ezt követően, mielőtt bármit leírtam volna erre a fórumra, több alkalommal is megkíséreltem Önnel egyeztetni telefonon, e-mailben és sms-ben is. Ezek egyike sem volt fenyegető tartalmú, éppen ellenkezőleg! Miután a kapcsolatfelvétel sikertelennek bizonyult, a telefonjaim kinyomkodása és Beáta beismerése, világossá tette, hogy Ön hazudott nekem! Még ezután is adtam egy esélyt Önnek, melyben felhívtam a figyelmét arra, hogy feljelentést fogok Önök ellen tenni, amennyiben nem rendeződik a konfliktus, azonban Ön ebben sem volt partner. Ezek után leírtam a tapasztalataimat és megosztottam az aggályaimat is. Az adatait azért adtam meg, hogy bárki felhívhassa, aki szeretne személyesen is érdeklődni Önnél! Természetesen az én telefonos elérhetőségemet is nyilvánossá tettem, amin készséggel várom az érdeklődők telefonját! Az, hogy Ön naív, ezt nem vitatom! De nem azért, mert remélte, hogy velünk dolgozhat, hanem mert ezt a lehetőséget kétszer is eldobta magától, mert inkább hitt a névtelenül mocskolódóknak a fórumokon, mint azoknak, akik valóban ismerik a KOUKO-KAI munkáját! Idézem Önt: "Ezután ismét megnéztem a Gyakori kérdéseken a kommentárokat, (melyeket már egy ideje figyeltem) hogy mit írtak újabban a cégről. Ott derült ki ugyanis, hogy a pártolók után kapok pénzt, 500 ft/ember. Na most erről az interjú során nem esett szó. Mind a hirdetésben, mind az interjún arról volt szó, hogy iskolákban, óvodákban kell a diákokat megmozgatni,motivációs előadásokat tartani nekik, rendezvényeken részt venni....stb Ezek után természetes, ha meggondolom magam és nem megyek el a szerződést megkötni!" :)) Hát, kedves Letícia, ezzel csak a saját csacskaságát igazolta! ezek az állítások köszönő viszonyban sincsenek a valósággal! Ön kitűnő példája annak, hogy miért reagáltam oly hevesen az Ön rokona valótlan állításokat tartalmazó cikkére, hiszen Önhöz hasonlóan, mások is vannak akik bedőlnek az efféle megtévesztő híreszteléseknek. Elküldöm Önnek annak a hölgynek a telefonszámát sms-ben, aki Önhöz hasonlóan visszalépett a fórumon olvasottak hatására, de ő ezt miután megosztotta velem, lehetőséget teremtett számomra, hogy segítsek számára világosan látni a tényeket! Kérésére elküldtem neki találomra 15 munkatársunk nevét és telefonszámát, akik közül többeket fel is hívott a hölgy. Ennek hatására írt egy újabb e-mailt, melyben megerősítette, hogy a munkatársainktól hallott pozitív vélemények hatására mégis szeretne velünk dolgozni, amennyiben még lehetséges! Az Ön esetében természetesen szó sincs arról, hogy a továbbiakban bármiféle lehetőséget kívánnék Önnek biztosítani, csupán a tisztábban látása végett, talán objektívebbnek érzi majd egy Önhöz hasonlóan megtévesztett ember véleményét, melyben elismeri, hogy tévedett!
2013-11-04 20:11:02
Huszár Antal
Kedves Beáta! Ön a helyreigazítási kérelmem lehetőségét ügyesen taktikázva és összejátszva Letíciával, elérte, hogy ne tudjam érvényesíteni. Az Ön etikátlan viselkedése számomra nem hagyott más választást, mintsem hogy itt osszam meg a reakcióim a kérdéseire. Állításával ellentétben hangsúlyoznám, hogy kizárólag az Ön által érintett kérdésekben fogalmaztam meg a válaszaimat, amiket ha ezek után törölne, akkor Ön a saját liberális elveit rúgja fel (bár már azon sem csodálkoznék)!
2013-11-04 20:26:34
Mezriczky Beáta
Tisztelt Huszár Antal! A személyünket érintő támadásait privát ügyként kezeljük és természetesen jogi úton veszünk elégtételt. Ön miért is nem ezt teszi, ha igaza van? Miért nem kér hivatalos helyreigazítást? December 3-áig lehetősége van rá.
2013-11-04 20:43:38
Huszár Antal
Kedves Beáta! Időközben megtudtam, hogy Letícia az Ön lánya, aki az első cikkében mint "meg nem nevezett ismerőse" volt csak. A lánya tagadta, hogy ismerné Önt, még a telefonszámát is "látszólag" jegyzetelte, amikor megkértem, hogy vegye fel Önnel a kapcsolatot és tisztázza a helyzetet! Mint kiderült, Ön és a lánya ügyes játékba kezdtek és összefogva megkísérelték lejáratni a munkánkat és a nevünket! A válaszaimban minden feltett kérdésére részletesen kitértem, így ezek után elvárnék minimum egy bocsánatkérést Önöktől! Tudja, nem szégyen ám, ha beismeri nyilvánosan, hogy tévedett!
2013-11-05 12:51:33
Huszár Antal
Tisztelt Főszerkesztő Asszony! Kedves Beáta! Érdeklődöm, hogy mikor kívánja megjelentetni a válaszaim, amit elküldtem Önnek levélben is? A cikkében azt állítja, hogy ezt megteszi. Várom a válaszát! Tisztelettel: Huszár Antal
2013-11-06 08:35:50
Átvert
Sajnos vannak személyes tapasztalataim a cégről. Remek hirdetéssel rengeteg embert hívnak állásinterjúra. Komoly intelligencia- és személyiségtesztet íratnak. Hosszan ecsetelik a cég fantasztikus munkáját. Rendesen "elaltatják" az embert. A kezdeti gyanakvás elmúlik látva a felkészült, profi előadást tartó Elnököt. Majd, ha még mindig érdekel a "munka", be kell fizetni 3000-5000 Ft tagsági díjat. Ha nem fizeted be, értelemszerűen nincs állás. Az én esetemben néhány napon belül értesítettek róla, hogy felvettek, és hamarosan személyesen is jelentkezik az Elnök. Majd vártam... Egy hónap elteltével felvettem a kapcsolatot Huszár Antallal. Azonnal berendelt egy tanfolyamra, ahol kiderült, hogy akikkel együtt voltam állásinterjún, azok már dolgoznak. Távozáskor megígérte Huszár Antal, hogy e-mail-ben megkapom a felettesem elérhetőségét, aki majd aláírja a szerződésemet, és ha "megjavult a kártyakészítő gép", akkor megkapom a tagsági kártyát is. Azőta majdnem három hónap telt el. Az e-mail-jeimre nem válaszolnak. Sem szerződést, sem tagsági kártyát nem kaptam. Hosszas gondolkodás után rájöttem: VALÓSZÍNŰLEG csak azokkal foglalkoznak, akik valamelyik vezető pozíciót pályázzák meg. Azoknak ugyanis - ha jól emlékszem - 75.000,-Ft-tól 300.000,-Ft-ig terjedő "tanfolyami díjat" kell befizetni. A tanfolyamot valóban Huszár Antal tartja egy eldugott, alacsony szintű szállodában. Mivel én a legalacsonyabb beosztást, a "kultúrális és sport manageri" állást pályáztam meg, nem kellett volna sokezres tanfolyamra járnom, nem volt rám szükség. Továbbra is folyamatosan meghirdetik azt az állást, amire engem "felvettek". Azt nem tudom, hogy a támogatás része valós-e, de ezek után kétségeim vannak. Pedig ha tényleg működne, akkor ez egy fantasztikus dolog lenne. Boldog vagyok, hogy még idejében kiderült, hogy miről van itt szó, és nem használtam fel a saját kiterjedt, valódi sportolókat és művészeket, iskolákat és színházakat magába foglaló kapcsolatrendszeremet ebben az ügyben. Most hogy állnék az ismerőseim elé? ( Az összes levelezésemet a céggel, az 5.000,-Ft-ról szóló átvételi elismervényt, és az interjún és előadáson készült vázlatomat, a kapott ismertetőket is be tudom mutatni, ha bárki kétségbe vonná a történetet. )
2014-01-09 11:41:37
Tószegi Judit
Kedves Antal! A múlt év vége felé,egy hosszas telefon-beszélgetés alkalmával(mikor 4 órás meeting-et tartottál nekem pont arról,hogy miért is látok mindent rosszul....(?),arra kértél,nézzem meg ezeket a rosszindulatú oldalakat,és kommentáljam már pozitívan,mert valaki nagyon áskálódik ellened.... hümmm... Megkértél rá,hát kommentelem. Sajnos nincs semmi,ami pozitív gondolat lenne a részemről. Akkor miről is írjak? A befizetett 125e forintomról ? - Megtörtént. Az 1.310.000.- ft(igen,Egymillió-háromszáz-tízezer!) értékű felajánlásokról cégektől,ami után még a mai napig nincs se köszi,se jutalék? - Megtörtént. A kártya-szerződéseim után járó jutalékok ki nem fizetéséről? - Megtörtént. (A pártoló tagok mai napig nem kapták meg a kártyájukat kedves POSTA!!!) Azt hiszem,eleget tettem a kérésednek. Mégis boldog vagyok,mert rengeteget tanultam Tőled. Többek között azt is,hogy mire figyeljek oda az életben,ha nem óhajtok még egyszer pofára esni,és kínos helyzetbe hozni magamat a környezetemben egy ilyen szélhámos jóvoltából...
2014-02-08 17:08:55

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
A négyszeres pornó-Oscar-díjas rendező, Kovács „Kovi” István arról beszélt a Blikknek, hogy az elmúlt években ...
Bővebben >>