. Ma Andrea napja van.
Botrányos működés a KOUKO-KAI –nál?
2013-11-05 21:01:09
Botrányos működés a KOUKO-KAI –nál?

Botrányos működés a KOUKO-KAI –nál?

Hatalmas felháborodást, sőt többszöri fenyegetőzést váltott ki Huszár Antalból két korábbi, az Állásinterjú pénzbeszedéssel és A folytatás nyílt fenyegetés? című írásaink. Elmondása szerint: a cikksorozat ártott neki és cége jó hírének.

 

 

Lássuk a tényeket: Állításuk szerint a céget 1994-ben alapították.

 

A Cégközlöny szerint 2011. 12. 05-én jegyezték be hivatalosan. Semmi bejegyzés nincs arra vonatkozóan, hogy bármilyen előzménye lett volna, hogy szövetségből alakultak volna át.  A nevük pedig pontosan a bejegyzés szerint KOUKO-KAI INTERNATIONAL Sport és Kulturális Korlátolt Felelősségű Társaság és nem Nonprofit szervezet.


A két év alatt a cégadatok szerint két magánszemély és az Apeh rendelt el ellenük végrehajtás. A tények bizony makacs dolgok. Modern Mecénásként azt állítják, hogy „teljesen önfenntartó szervezetként, kizárólag saját erőforrásainkra támaszkodva képesen vagyunk támogatni az ország összes sportegyesületét, az Óvodákat, az oktatási intézményeket, művészeti közösségeket, civil szervezeteket, nyugdíjas klubokat stb.”

 

Ezzel szemben a valóság az, hogy az általuk feltüntetett támogatotti lista ("támogatottjaink hosszú listája" vagy különlistában ittszereplői közül beszéltem a Várpalota-közeli intézmények, szervezetek vezetőivel és az alábbi válaszokat kaptam:

 

- Ady Endre Általános Iskola Berhida – nem tudnak róla, nem kapnak támogatást

- Általános Iskola Ősi – nem is hallottak róluk, nem kapnak támogatást

- II. Rákócz Ferenc Általános Iskola Berhida – Peremarton – bár tárgyaltak velük, de nem kaptak még semmilyen támogatást

- Kultúrház és Könyvtár Berhida – az egyik falunapon bemutatót tartottak volna, de esett az eső és elmaradt

- Női Kézilabda Klub Ősi - nem is hallottak róluk, nem kapnak támogatást

- Rózsa Ferenc Nyugdíjas Klub Berhida – Fogalmuk sincs, hogy kik ők, nem kapnak támogatást

- Süni Óvoda Berhida – tartank ingyenes karate edzést az óvodásoknak

- Törpe Ovi alapítvány Várpalota – ilyen néven Várpalotán nincs sem óvoda sem alapítvány, Bodajkon van, ott volt is tájékoztató, kaptak néhány kártyát is, de támogatást nem kaptak.

 

A korábbi cikkeket olvasva néhány korábban náluk dolgozó területi, megyei vezető írt arról, hogy milyen munka folyt a Kouko-kai-nál. A  levelekből néhány idézet:

  1.  „…amikor először jeleztem, hogy nem tudok a képzésekre eljárni, és nem tudom a munkát területi igazgatóként végezni, azt mondta, hogy most többszörösen is megkárosítottam a Szövetséget. A Szövetség mindent megadott millió lehetőséget, de én nem éltem vele. A hibás én vagyok”
  1.  „Sajnálom, hogy ez lett az egészből és hiába akartuk megmutatni, hogy ha rajtunk múlik, akkor felfuttatjuk ezt a szart, mert pénzt nem láttunk belőle...”
  2.  „mikor engem legelőször felhívott az Antal hogy hurrá téged választottunk már akkor mondtam neki, hogy de én ezt annyira mégse szeretném, meg inkább a sportmenedzsert mint a területi ig.-t, de győzködött 1 órán keresztül!!! …már sok volt akkor is, de én hülye belementem....azt mondta, ezt a pénzt nem tudja visszaadni, azt akkor a saját gyereke szájából kellene kivenni és most kiköltekezett!! Ezek az ő szavai.”
  3.  
  4. „Másról volt szó! Nekünk egy szóval se mondta az Antal hogy tagok után kapunk pénzt...ilyenről szó se volt és egyszer sem mondta el, pedig kértem, hogy mondja el, hogy hogy is van ez az egész! És mindig csak mondott valami sablonszöveget!...Aztán írtam az Antalnak hogy kicsit becsapva érzem magam, de lehet csak én értettem félre valamit....Aztán felhívott, hogy miért mondtam ezt, meg hogy ki kell fizetnem a tanfolyamdíjat mert beperel...”
  5.  
  6. „…volt egy kérdésem akkor: Ugye ez nem Ügynöki munka? A válasz az volt, hogy: „Nem, semmi esetre sem, a munka az, ami az állásinterjúban le van írva…attól, hogy a klubtagokat csatlakoztatni kell csupán, az emberek 99,999999%-ának ez egészen egyszerűen nem más, mint mások beszervezése. A következőket mondta többek között: A Régiós Igazgatók olyan képességű munkatársaink, akiknek akkora a tudásuk és a tapasztalatuk, hogy olyan mértékben segítik és viszik előre a céget, ami egyedülálló és példamutató. Ezért jellemzően 1 000 000 ft-ot fizetünk nekik, mert különben egy másik cég vagy nagyvállalat átcsábítaná őket. - Ez egyszerűen hazugság. Sem akkor nem volt, sem azóta sincsen senki, aki ennyi pénzt keres”
  7.  
  8. „Az állásinterjún nem volt róla szó, csak a szerződés aláírása után, hogy a képzéseket ő maga tartja 95%-ban, de felmerül a kérdés, hogy ha ő maga tartja a képzést, akkor MI KERÜL 300 000Ft-ba?. Később jött a magyarázat, hogy ez az „oktatási hozzájárulás” néven futó munkatársaktól begyűjtött „kaució” (ami nem jár vissza, ha a munkatárs lelép és/vagy nem dolgozik és/vagy nem jár képzésekre és/vagy nem felel meg), gyakorlatilag arra megy el, hogy a KOUKO-KAI kifizessen egy harmadik cégnek egy díjat, ami egy megállapodás szerint a munkatársak szerződésének számával arányosan növekedik…. ha elsőre megtalálja a megfelelő munkatársakat, akkor ez a cég kap X-szer Y összeget. De ha a munkatársaink cserélődnek, ahogyan az elmúlt 5 hónapban FOLYAMATOSAN tették, akkor ez a cég mindig mindenki után kap pénzt (Sokszorta többet, mint amennyit akkor kapna, ha a munkatársaink nem cserélődnének)… Amikor idekerültem körülbelül 80 olyan ember volt a webirodában, akik befizették ezt a díjat, de nem dolgoztak. Ez, ha csak 75 000Ft-jával számolom, akkor 6 000 000 Ft. De nyilvánvaló, hogy sokan ennél többet fizettek be. ..végül is kapcsolattartásról van szó, meg iskolai előadásokról… csakhogy itt MINDENT NEKED KELL CSINÁLNI ÉS MINDEN AZ EMBEREK CSATLAKOZTATÁSÁNAK A FOLYOMÁNYAKÉNT JÖN LÉTRE.”
  9.  
  10. „Az, hogy a színvonalas „rendezvényeink”, idén mindösszesen a Farkasok koncertjeitekben merülnek ki, amik KKK-tól függetlenül is lennének. A nyári tábor is elmaradt.”

Kiegészítésként, hogy érthető legyen: a támogatottak listáján van a Farkasok akusztikus zenekar Balatonfüred és a Farkasok rockzenekar Székesfehérvár (vajon egy vagy két Farkasok zenekar van?). A gárdistákból lett Farkasok zenekar frontembere – biztosan merő véletlenül – ugyanaz a Huszár Antal, aki a 2010-es önkormányzati választáson indult képviselőjelöltként a Jobbik színeiben és azonos a Kouko-kai Kft ügyvezetőjével.

 

Végezetül még két idézet volt munkatársaktól:

  1. Sok bizonyítékuk van már Antal ellen, számviteli törvény megsértése, megtévesztés, csődbűncselekmény, székhely nélküli működés stb...”
  2. ’ Itt csak ingyen munka van. Az új szerződések teljesíthetetlenek, nincs meg az anyagi háttere.
  3. A kkk-nak összesen van 2080 tagja, ebből kb 800 fizetős, a többi vip, meg ajándék. Antal meg 600 ezer tagot hazudott.
  4. Lépten-nyomon a hazugságaival szembesültünk”

 

Huszár Antal a hozzászólásában  minimum egy bocsánatkérést várna. Miért is? Tévedtünk volna? - kinek kellene kitől bocsánatot kérni? 


Információink szerint a szükséges lépéseket az érintettek a napokban megteszik.

 

Mezriczky Beáta

Utoljára frissítve: 2013-11-06 08:14:09

További híreink
Magyar Péter a Varga Judit-interjúról
Épp csak a kegyelmi botrányról és a kormánytagokat érintő korrupciós bűnügyről nem volt szó – reagált Magyar Péter a volt feleségével, a volt igazságügyi miniszter Varga ...
2024-03-28 21:01:25, Hírek, Fókuszban Bővebben
Már református értelmiségiek is követelik Balog Zoltán lemondását
Református értelmiségiek, köztük egyetemi tanárok, lelkészek, fordítók és költők, nyílt levélben követelik Balog Zoltán lemondását, komoly visszaélések miatt vádolva őt a...
2024-03-22 12:57:56, Hírek, Fókuszban Bővebben
70 milliós vesztegetéssel vádolják az MSZP két vezérét
Korrupció miatt gyanúsítottként hallgatta ki a nyomozó főügyészség Baja Ferenc volt szocialista minisztert.
2024-03-09 13:31:55, Hírek, Fókuszban Bővebben

Hozzászólások

Huszár Antal
Nos, Kedves főszerkesztő asszony, látom, továbbra sem nyugszik és dacára annak, hogy világossá tettem a válaszaimban, hazugság amiket állít, mindent elkövet, hogy lejárassa a jó hírünket! Önnek az objektív újságírás lenne a feladata, ehelyett Ön drasztikusan visszaél folyamatosan az újságírás eszközével. Ismét helyreigazítási kérelemmel kell Önhöz forduljak, de miért is? Miért nem kérdezett meg a leközölt állításaival kapcsolatban, mielőtt azokat publikálta? Csupa névtelen állítólagos hozzászóló idézetével gyalázza sok, tisztességes sportoló és művész munkáját! Szemben az Ön állításaival én egy listát teszek közzé hamarosan, amelyben a munkatársaink elérhetőségét megjelölve, az általuk tett nyilatkozatokkal cáfolom a hazugságaikat! Visszaél az újságírás szabadságával! Noha szinte napi levélváltásban vagyunk egymással, Ön mégsem értesített arról, hogy újabb lejárató cikket készül megjelentetni rólunk! Nem hagy más választást, mint ismét terjedelmes válasszal kell szolgáljak, hogy a kép tiszta legyen! Ezt Ön nyilván élvezi, mert így növelheti a lapja olvasottságát! Az egészben még mindig az a legfelháborítóbb, hogy nem arról van szó, hogy lebuktat egy inkorrekt társaságot, hanem hazugságokkal próbál meg tönkre tenni egy nemes és megbecsült társadalmi szervezetet, amely 20 éve tisztességgel dolgozik!! Már korábban is leírtam, de úgy tűnik csak írni tud, olvasni nem szeret: "A KOUKO-KAI Egyesület! 1994-ben harcművészek alapítottuk Veszprémben!" Tiszteletreméltó harcosok klubjaként ott kezdődtek a gondjaink, amikor a profilunkat kibővítve, minden sportág és művészet támogatását felvállaltuk és a csapatunkba olyan emberek is bekerültek munkatársként, akiknek a tiszteletről és becsületről kevés fogalmuk volt. A KOUKO-KAI Kft. mérlegéről és ellene folyó eljárásokról ír, aminek semmi köze a KOUKO-KAI Egyesülethez! Az ottani állítólagos behajtásról is hadd adjak világos képet: Egy munkatársunk felhívott azzal, hogy a gyermekének osztálya kirándulni megy, megtudjuk-e támogatni a busz árát? (kb. 100 ezer Ft) megkérdeztem, hogy szerződött partnerünk-e a buszos cég, illetve kötött-e szponzori megállapodást már az iskolával? Azt felelte, hogy még nem, de már mindenkivel megállapodott és az idő rövidsége miatt csak a kirándulás után tudják aláírni a támogatáshoz szükséges dokumentumokat. Ennek fényében, jóváhagytam a támogatást, azzal a feltétellel, hogy a hivatalos dokumentumok aláírása megtörténjen. Ez a mai napig nem történt meg, mert a munkatársunk sajnos nem mondott nekem igazat, mint utóbb kiderült! Szóbeli megállapodásokat kötött a nevünkben, aminek a hivatalos hátterét nem teljesítette. A buszos társaság ez alapján fizetési meghagyást nyújtott be a Kft. ellen! A Kft. nem az Egyesület, de a cégjegyzékben ezt találják meg hamarabb. Amikor kérdőre vontam a munkatársunkat, akkor ő szabadkozott és megígérte, hogy rendezi a pénzügyeket! Ez hosszabbra nyúlt, mint remélte, ezért ez idő alatt a fizetési meghagyás jogerőre emelkedett és a végrehajtást is elrendelték ellenünk. A munkatársunk végül rendezte a számlát, de a végrehajtási eljárás a nyoma még mindig megtalálható a neten. Nem gondolom, hogy korrekt dolog emiatt a KOUKO-KAI-t hibáztatni!! Inkorrekt munkatársak miatt rólunk lehúzni a keresztvizet! De hát, ha egy liberális, nemzetellenes újságíró elszánja magát, akkor mi mást is remélhetne egy nemzeti érzelmű vezető? A többi eset is ehhez hasonló történet. Hosszasan mesélhetnék még, de nem magyarázkodni kívánok, csak a tisztánlátást elősegíteni, ha már egyszer ekkora a lejárató kampány ellenünk! Továbbra is kitartok amellett, hogy a KOUKO-KAI tisztességesen végzi a munkáját, amibe sajnos olyan munkatársak is bekerültek olykor, akik komoly összegeket elsikkasztottak. Konkrétan az egyik idézett hozzászólás írójára ráismertem a szöveg alapján: Volt Somogy megyei igazgatónk, és Dél-dunántúli régió igazgatónk írása, akik szintén sikkasztottak a KOUKO-KAI kárára. Nyilvánosan felajánlom ismételten a tisztelt főszerkesztő asszonynak, hogy mielőtt újabb cikkel hozakodik elő, állok rendelkezésére a válaszaimmal! Az a helyzet, hogy a cikk alapból erősebb mindig, mint a fórum bejegyzés, így ha csak itt kapok mindig, utólag lehetőséget a hazug állítások tisztázására, akkor az folyamatos lépéshátrányt és hangsúlybeli különbséget is jelent számomra!
2013-11-06 13:59:17
Huszár Antal
Felhívnám továbbá arra is a figyelmét, tisztelt főszerkesztő asszony, hogy az Ön által hivatkozási alapként (mint "hiteles forrás") kezelt weboldal: "vorostigris.eu" - nem a KOUKO-KAI oldala! Azt az engedélyünk és a tudtunk nélkül hozta valaki létre, ami ma már nem nagy feladat! Az ott szereplő információkért így semmilyen felelősséget nem vállalhatok és botorság is lenne azt rajtunk számon kérni! A hivatalos weboldalunk a www.koukokai.hu ! Az azon szereplő valamennyi hírért felelősséget vállalok!
2013-11-06 14:13:56
Mezriczky Beáta
Nem nekem kell majd magyarázatot adnia, hanem a megfelelő hivatalos szerveknek. Nézzük az oldalukon található kettő várpalotai törzshelyet: Santa Fe Pizzéria kb 3 éve bezárt, Norad Budo Sport sem létezik, a cím egy elhanyagolt sorházrész. Hmm? Nekem a tényfeltárás a dolgom, a további vizsgálatot és ítélkezést mások végzik. Ígérem, ha felmentik azt is, ha bűnösnek találják, azt is megírom.
2013-11-06 18:24:03
Huszár Antal
Kedves Beáta! Ön nem tényfeltárást végez! Az oknyomózó riportereket tisztelem! De Ön egy egyszerű csaló! Politikai ügyet csinál abból, hogy nemzeti érzelmű rockzenészként egy nemzetközi sportszövetséget vezetek. Fogást keres rajtunk, félremagyaráz, kétségeket ébreszt retorikai eszközökkel.... Ön hazai pályán "bokszol" velem és nagyon szeretne a sárba döngölni! Szeretném, ha válaszolna néhány kérdésemre! A válaszaim alapján világossá tettem, hogy egyesület vagyunk, Ön mégis a Kft.-vel riogatja az embereket! Amennyiben valóban a tényfeltárás a célja, akkor miért nem ír az Egyesületünkről? Miért nem mutatja be a sikereinket? A mai napig nem tette közzé a válaszaimat! pedig azt ígérte az olvasóknak, hogy közzé teszi, amint megkapja! Továbbra is csak azt olvashatják, hogy "nem nyilatkoztam", ami hazugság! Ön folyamatosan hazugságokat terjeszt rólunk és elferdíti az igazságot! Hivatkozik vorostigris.eu oldalra, amihez semmi közünk... hivatkozik Kft-re, ami nem a KOUKO-KAI Egyesület... Hivatkozik ismerősre, aki valójában a lánya, hivatkozik a FARKASOK nemzeti rock zenekarra, ami eddig csak adott és senkitől el nem vett!!
2013-11-06 19:51:53
Dobszai Elemer
Huszarkam! Ha ilyen nagyon nemzeti erzelmu vagy, akkor miert nem adtal valami rendes magyar nevet ennek a penzmoso/penzbeszedo kft-nek? "Tiszteletre melto harcosok klubja"....Anyam, add el a hazat.... Es te ebbol elsz 94-ota? Gratulalok,nagy szeltolo lehetsz te... 300 000 forint a te eloadasodert? Ember! Ennyit egy egyetemi tanszekvezeto tanar visz haza a ho vegen. Egy rohadt kis csalo vagy-semmi mas. Ettol meg lehetsz nemzeti erzelmu-bar ez a jelzo ma Magyaroszagon megfelel a tokkelutott idiota kriteriumanak-jo esetben.
2013-11-06 19:53:23
Huszár Antal
Krahlingerné Kovács Tünde, a székesfehérvári Alapfokú igazagtói Munkaközösség vezetője, az István Király Általános Iskola Igazgatója, az alábbi ajánló levelet tette közzé: "A KOUKO-KAI küldetésével, céljával - sportok, kultúra támogatása - magam is egyetértek. Az István Király Általános Iskolában megrendezésre került '56-os műsorban nyújtott támogatást - rendezvény hangosítás és akusztikus zenei műsorprogram - nagy örömmel vettem. Az együttműködést előnyösnek érzem az iskolám, a tanárok és a diákok számára egyaránt, ezért tervezzük a további együttműködés keretében a jövőbeni kulturális és sportprogramok, kirándulások szervezését. 2012. november 26." ezt követően a karácsonyi ünnepi műsorukban is hasonló segítséget nyújtottunk, melyet a KOUKO-KAI összeségében 80 ezer Ft értékben biztosított az Iskolának, akiknek mindezért semmit sem kellett tenniük! Az igazgatónő példásan vezeti az iskolát, az iskola eszközeit, programjait, példamutató, áldozatos munkával fejleszti, amit örömmel támogattunk meg! Tudom, kedves Beáta, ez duplán is kiverte Önnél most a biztosítékot: 1. '56-os emlékműsor, 2. Elismerő sorok a munkánkról Székesfehérvár Igazgatói Munkaközösségének vezetőjétől... No de nem is várok Öntől ezzel kapcsolatban semmilyen megkövetést! Azt gondolom, kiindulva az eddigi cselekedeteiből, hogy az első dolga az lesz, hogy ír az igazgató nőnek is egy közvetlen, lejárató levelet rólunk. A kollégáimat felkértem, hogy fogalmazzák meg egy-két mondatban a KOUKO-KAI-jal kapcsolatos gondolataikat, tapasztalataikat, melyet megosztok nevekkel, elérhetőségekkel hamarosan itt is.
2013-11-06 20:10:06
Huszár Antal
Kedves Doboszlai Elemér! 30 éve vagyok harcművész. A KOUKO-KAI név fémjelezte az alapításkor lefektetett céljainkat: a harcművészetek támogatását és népszerűsítését. Erről már írtam korábban is, ha vennéd a fáradtságot és tájékozódnál mielőtt botor hozzászólásokkal pocskondiázol olyan valakit, akit nem is ismersz, akkor elkerülhetnéd, hogy kiállítsd a szegénységi bizonyítványod! A hozzászólásodban megint elhangzanak furcsa dolgok... "300 ezer Ft a te előadásodért?" Ezt honnan is vetted? :) Amit a nemzeti érzelemről megfogalmaztál, világossá teszi, hogy milyen indulatok és ellenszenv inspirál téged, hogy vádaskodj olyan dolgokban, amikről fogalmad sincs! Publikus az elérhetőségem, mégsem kapok egyetlen fenyegető telefont sem. Csak a neten, névtelenül, vagy álnéven mocskolódnak olyanok, akik ellenségképre leltek a személyemben. Büszke vagyok arra, amit eddig elértem az életemben! Soha nem vettem el senkitől semmit, viszont rengeteget adtam! A munkámat mindez idáig 2 évtizeden át elismerés övezte, s most a nemzetellenes érzelmektől fűtött liberális oldal mindezt megpróbálja lerombolni. Hát csak rajta!
2013-11-06 20:21:53
Huszár Antal
Kedves Beáta! A várpalotai Santa Fe Pizzériával anno személyesen kötöttem szerződést 30-50% kedvezményről! Minden pártoló klubtagunk egész évben korlátlanul, minden étel- és italfogyasztásából 30% kedvezményt kapott, mígy a V.I.P. klubtagjaink 50%-ot! A pártoló klubtagságot évi 3.000 Ft-ért válthatták meg, ami ezen az egy törzshelyen is hamar megtérült bárkinek (bár mellette 30-50% kedvezményt kaptak az egyik várpalotai virágboltban és az Öcsi cukrászdában is egyaránt!) A tagsági díjukkal ugyanakkor egy általuk szabadon választott közösséget támogathattak, amit mi megdupláztunk! Egyszerűen felfoghatatlan számomra, miért támadja bárki ezt a rendszert? kb 3 éve bezárt, Norad Budo Sport
2013-11-06 20:28:23
Huszár Antal
Ugye nem akarja azt állítani, hogy miattunk zárt be a Pizzéria, :) A Norad Budo bolt megint csak kiemelt kedvezményt nyújtott a tagjainknak! Ezen kívül 60 ezer Forint értékű termékeket is felajánlott, amivel egyesületeket támogattunk! Tiszteletre méltó a segítő készségük, ezért helytálló és méltó a Tiszteletreméltó harcosok klubja! Mindig példásan jártam elöl a jótékonysági támogatásokban! Erre igyekszem inspirálni minél több embert! Akiknél nem hat a szociális érzékenység, azokat motiválja a jutalom, a kiváltság, amit egy jelképes összeggel megválthatnak, tagdíj formájában! A tagsági díjuk kétszeresével támogatjuk az általuk szabadon választott közösséget! Aki tud ennél korrektebb támogatási rendszerről, az ossza meg velem is! A KOUKO-KAI készülő NEMZETI MARATON c. világrekord felállításához közel 900 munkatársra van szükségünk, ahogy arról már korábban is írtam. Ekkora létszám foglalkoztatásához sok embert kell meghallgatnunk, akik között időnként sajnos megjelennek olyanok is, akik Doboszlai Elemérhez hasonlóan, nem igazán tanulták meg a Tisztelet fogalmát! Jelenleg a visszautasított pályázók, vagy a kötetlen munkaidőt úgy értelmezők, hogy "nem kell semmit dolgozni", s belőlük ezáltal "sikertelen" munkatársakká lett volt partnereink okozzák a legnagyobb károkat a munkánkban. Én sosem ültem bele semmilyen mások által felépített, valami "készbe"! Mindent amit elértem, úttörő munkával teremtettem meg. 20 évvel ezelőtt az első plakát kiragasztásával elindulva, 10 év alatt az ország egyik legnagyobb és legsikeresebb karate egyesületét hoztam létre, egymagam! 8 tanítvánnyal kezdtem, 10 évvel később egy időben 10 városban folytak az edzéseink, miközben 240 tanítványom munkáját felügyeltem. megtapasztaltam akkor is, hogy amikor megteremtek valami értékeset, mindig jönnek olyanok, akik ha nem tudják elvenni és beleülni a "készbe", akkor megkísérlik lerombolni azt! A KOUKO-KAI tiszta és nemes célokat képvisel. Olyan lesz, amilyenné a munkatársaimmal tesszük! És én nem hagyom, hogy bárki tévútra vigye! Ha csak a háttérből figyelném a csapatom munkáját, akkor azért támadnának, hogy "élősködöm" másokon. Azzal, hogy személyesen napi 15 órákat dolgozom és ott vagyok minden oktatáson, vezetői értekezleten, de még a menedzserek munkáját is segítem személyesen, ha kell, akkor meg azért támadnak? :) Már nem háborodom fel, mint azt az elején tettem. A KOUKO-KAI kinőtte magát annyira, hogy már irigységből, vagy csak megszokásból támadják olyanok, akiknek nyilvánvaló, hogy fogalmuk sincs róla hogyan és miként is működünk valójában! :) Ha megválaszolom a feltett kérdéseket, akkor be kell lássam, hogy nem is válaszokra voltak kíváncsiak, csak remélték, hogy fogást találtak rajtunk és sarokba szoríthatnak végre! A válaszaimmal mit sem törődnek, csak egy cél hajtja őket: a tönkretétele egy értékteremtő, tiszteletre méltó munkának, amit nem értenek és nem is akarnak megérteni, mert nyíltan hirdetjük, hogy a magyar gazdasági érdekek előbbre valók a külföldieknél, a magyar nemzeti kulturális értékek pedig kiemelt támogatásunkat élvezik! Nem szégyellem, ha ez valakinek nem tetszik! Nem vagyok hajlandó engedni ezekből az elvekből!
2013-11-06 20:55:39
Mezriczky Beáta
A Ronin Club Internationálról még nem írtam. A manóba! Pedig ennek a felszámolt cégnek is a megszűnéséig (2011. márc.) vezető tisztségviselője volt Huszár Antal.
2013-11-06 22:31:45
Dobszai Elemer
Szoval a husz eves munkadat egy hirhatar-szintu ujsag (nem ez a legolvasottabb ujsag Magyarorszagon-es akkor meg finoman fogalmaztam)le tudja rombolni par cikkel? Hat akkor azert olyan nagyon ne verd magad arra, h mi mindent ertel el! Irod, h nem kapsz egyetlen fenyegeto telefont sem. Megis ki a franc akarna fenyegetni? Ja, frissitsd a honlapod-nem csak a Santa-fe zart be mar eleg regen Palotan,de a veszpremi Szurkebarat sem uzemel mar eleg regota. Azert jo erzes, h ennek ellenere 20%-os kedvezmenyt adnanak-ha tamogatnalak benneteket....
2013-11-07 06:46:34
Mezriczky Beáta
A 3000 Ft átvételi elismervénye a kft adószámával és az Ön aláírásával, személyigazolvány számával, telefonszámával ellátott. Az egyesület dolgozik ,de a kft kezeli a pénzt? Ajajajajaj!
2013-11-07 12:05:00
Szőkéné Polgár Judit
Tisztelt Mezricky Beáta! Jó, hogy végre valaki lerántja a leplet erről a tisztességesnek hitt bandáról, amelyről magáról bár sokat nem tudok, de az ügyvezető Huszár Antal úrról annál többet. Állásinterjún találkoztam vele elöszőr, ahol rájöttem, hogy én nem szeretnék velük a hallottak alapján együtt dolgozni, mert még én fizessek azért, hogy dolgozhassak? (nekem ez már bűzlött)... Aztán barátságba kerültem Huszár Antal úrral, és egy év után kölcsönt kért tőlem, 200.000 Ft-ot, melyet a mai napig nem rendezett, végrehajtásra is adtam a dolgot, Veszprémben a Szunics és Társa Végrehajtó-nál van az ügyem, de képtelenek rajta behajtani, mert papíron neki nincs semmi a nevén, még jövedelme sincs. Szóval egy életművész...Nagyon jól tud elbújni a felelősség alól, és számára a barátság sem szent, akkor egy munkakapcsolat?
2013-11-24 07:54:06
D. M
Én nem voltam olyan bölcs, mint néhány előttem szóló, és kifizettem azt a bizonyos "regisztrációs díjat" 125 ezer forintot, amiről a mai napig nem kaptam számlát, többszöri e-mailen és telefonon történt kérésem ellenére. Területi vezető poziciót vettem. Később elvégzett munkámért (emberbeszervezés) sem kaptam meg a pénzt. Csak azért nem tettem feljelentést ellene, mert az ügyvédem szerint behajthatatlan az összeg, és többe kerül neki menni a pernek, mint amennyit visszakaphatok. Én végül úgy döntöttem, távol tartom magam ettől a hóhányótól!Nekem tanulópénz volt, hogy soha többé ne fizessek azért, hogy dolgozhassak. Ugyanakkor mégis nagyon szomorú, hogy akad, aki a magamfajta hülyéken él, akik csak a családjukat szerették volna eltartani és utolsó próbálkozásként, már "megvették" a munkát. "Az ember szava nem szél, ami jön és elmegy. Amit az ember mond az úgy is kell legyen. Nem csuda ez, hanem becsület." Wass Albert
2013-12-18 10:32:21

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Magyar Péter bejelentése csalódás. Remény helyett további reménytelenséget, válaszok helyett további kérdéseke...
Bővebben >>