. Ma Emma napja van.
Scheiring vitára hívta Kontrátot
2014-03-03 22:44:28
Scheiring vitára hívta Kontrátot

Scheiring vitára hívta Kontrátot

Magyarország és Várpalota bajban van – kezdte Scheiring Gábor a Mestreházy Attilával közösen tartott sajtótájékoztatót Várpalotán. Felsorolta, milyen rombolást hajtott végre a Fidesz-kormány és elmondta, milyen szolidáris társadalmat teremt győztesként a bal oldali összefogás.

Az ellenzéki összefogás le fogja váltani a Fidesz rendszerét országosan és helyben is – mondta, majd nyilvános vitárahívta Kontrát Károlyt, a térség fideszes jelöltjét.  



„Kontrát Károlynak mennie kell!

Kontrát Károly végigasszisztálta azokat a döntéseket, amelyekkel kisemmizték, büntették a kiskeresetűeket, az egykulcsos adóval és az adójóváírás megszüntetésével havi 10 ezer Ft-ot véve ki a zsebükből.  A nyugdíjukról felelősséggel gondolkodóktól elrabolták megtakarításaikat.  Kontrát Károly Talabér Márta várpalotai polgármesterrel közösen létbizonytalanságba taszította a szolgálati nyugdíjasokat. A vak komondoros nőverő fideszes képviselő hallgatólagos támogatásával teret engedtek a családon belüli erőszaknak, a nők megalázásának.

Kontrát Károly pápai lakosnak egyetlen Veszprém megyével kapcsolatos felszólalása, indítványa nem volt a parlamentben az elmúlt négy év alatt, most mégis kéri a Veszprém megyeiek bizalmát az újrázáshoz. Mint az Együtt 2014, a Párbeszéd Magyarországért, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció és a Liberálisok Veszprém megye 2. Sz. választókerületének közös országgyűlési képviselőjelöltje nyilvános vitára hívom Kontrát Károlyt.

Álljon ki velem egy vitára, ne futamodjon meg gyáván a felelősségre vonás elől, számoljon el az elmúlt négy évvel, mutassa be programját, védje meg a Fidesz hazug propagandáját. A magam részéről bárhol és bármikor készen állok a vitára: egyedül Kontrát Károlyon múlik, hogy lesz-e lehetősége Veszprém megye 2-es választókerület állampolgárainak megismerni a Fidesz és a kormányváltó összefogás érveit egy vitában.”

Mesterházy Attila, az ellenzéki összefogás miniszterelnök jelöltje elsőként az ukrán helyzet súlyosságára hívta fel a figyelmet. Beszélt a politikai zsarolás lehetőségéről, amivel Oroszország élhet Magyarországgal szemben a paksi döntés következtében. Ő is hangsúlyozta, hogy Magyarországnak egyértelműen nyugaton, az Európai Unióban van a helye.

Megerősítette Scheiring Gábor azon kijelentését, hogy valódi munkahelyekre van szükség a közmunka jelenleg megalázó módja helyett. Ma Magyarországon a kormány a legnagyobb kockázat - folytatta.

 

Beszélt az Együtt – PM-mel közösen meghirdetett programról, a fiatal munkavállalók helyzetének javításáról, a többkulcsos adórendszer visszaállításáról. Szembe helyezve az Orbán-féle saját család barát kormányt, ahol mindenben a fideszes haverok jutnak lehetőségekhez. Ezért kell országosan és helyben is változtatni – hangsúlyozta Mesterházy Attila.

Ezért kell olyan tehetséges, fiatal, világot látott közgazdászra szavazni, mint Scheiring Gábor, aki ért a munkahelyteremtéshez, érti az emberek problémáit. Nem olyan mameluk tömegbe tartozó képviselőt kell választani, mint Kontrát Károly, aki még soha semmilyen kérdésben nem kezdeményezte, hogy itt helyben az életet javító intézkedések történjenek.  Scheiring Gábor és csapata valamint a korábban visszalépett MSZP-s Dániel Magdolna azért dolgoznak, hogy a helyiek élete napról-napra jobb legyen.


Zárásként a miniszterelnök jelölt a nyugdíjasokhoz szólt, hiszen ha valakik elszenvedték az Orbán-kormány működését, azok az idősek. Tiszteletet és megbecsülést érdemelnek, akik a háború után felépítették hazánkat.

 

Végül arra kérte a hallgatóságot, hogy április 6-án szavazzanak Scheiring Gáborra, támogassák a munkáját. 

Utoljára frissítve: 2014-03-03 22:49:55

További híreink
Havas Henrik építené Gattyán György médiabirodalmát
A politikusok korrupciós ügyeit és a gazdasági szereplők visszaéléseit szeretné felgöngyölíteni oknyomozó csapatával Havas Henrik. A legendás televíziós szakember a napok...
2024-04-18 17:49:41, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
Vitézy Dávid szerint öt éven belül megépülhet a vidámpark Budapesten
Az önkormányzati választáson főpolgármesterként induló Vitézy Dávid a BKK-rendészet megerősítése után új szórakoztató központot ígér a budapestieknek – és még közpénz se...
2024-04-18 17:49:40, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben
A világ legnagyobb IT vállalata tarol a használt laptopok piacán is
A használt laptopok piacán számos márkával találkozhatunk, de főleg a legnagyobbak jól bejáratott sorozatai tűnnek fel. Nem véletlen, ugyanis ezek már bizonyítottak, tart...
2024-04-12 14:15:10, Hírek, KÖZ-TÉR Bővebben

Hozzászólások

Dobszai Elemer
Es tessek mondani, dolgozott mar ez a nagyon vilaglatott ember a maganszferaban? Mert olvasva az oneletrajzat en cask azt latom, hogy a szofosason kivul meg mast nemigen csinalt. Ott a kozgazdasz-diplomaja, de a munkahelyek kozott sehol egy bank, egy vallalkozas-semmi. Kampanyolt a Solyomnak-erre szerintem nem kene buszkenek lenni, de mindegy-Zengo-kampany (tudjatok, NATO-radar, most evi 10 milliardba kerul, hogy nem oda epiettek a Zengore par bazsarozsa miatt) irt negy konyvet meg hozzaszolt mindenhez. Bocs, de nem vagyok lenyugozve... Daniel Maria Magdolna. Na o egy rejtely. Erdelyi-miert is jonnek ezek ide? Miert is nem Erdelyben orzik a magyarsagukat??? Ez vonatkozik az OSSZES ideszakadtra. Mast nemigen lehet tudni rola. Korabban a Hercogh Editnek (EP-kepviselo) volt a magyarorszagi taskahordozoja, most meg MSZP-alelnok Palotan. Hogy mivel foglalkozik,mihez ert, mibol el-rejtely. A Talaber-Kontrat duo szimplan aljas-ezt megmutatta a "zelmultnegyev", hogy Schiering Gabor milyen, azt majd cask akkor fogjuk megtudni, ha hatalmat kap a kezebe. De nekem van egy olyan erzesem, hogy cask lecsereljuk szarra a fost...
2014-03-04 11:41:36

Hozzászólás beküldéséhez kérjük lépjen be vagy regisztráljon!
Oldal tetejére
Ezt olvasta már?
Szerinte Magyart elhagyta a felesége és ez bosszúállásra sarkallja.
Bővebben >>