VÁRPALOTAI HÍRHATÁR - KouKo-Kai-ból Nemzeti Maraton és Kárpátok Egyesület

VÁRPALOTAI HÍRHATÁR
   
 2022.08.17.
 Szerda
Ma Jácint napja van.
Holnap Ilona napja lesz.
   EUR árfolyam
   ;/Rate Ft
   CHF árfolyam
   ;/Rate Ft
   
   
   
   
   
   

 

MINDEN HÍR | AKTUÁLIS | SZÍNES | VÉLEMÉNY | RENDŐRSÉGI HÍREK | SPORT | KULTÚRA | TÖBB HÍRHATÁR | HELYBEN VAGYUNK!

    
2014. 04. 19. 02:43     


KouKo-Kai-ból Nemzeti Maraton és Kárpátok Egyesület
11 hatóság vizsgálódott az egykori kouko-kai-os munkatársak bejelentése nyomán a cég működésével kapcsolatban. 10 évre visszavezetve valószínűsíthető, hogy akár ezer főt meghaladó létszámú munkatársat károsíthatott meg az a sok valós és álcég, amelyek mindegyikét Huszár Antal vezette.

Ronin Club, Farkasok zenekar, KouKo-Kai Egyesület és Kft., Vörös Tigrisek, Nemzeti Maraton, Kárpátok Egyesület.

Vajon mi a közös ezekben a szervezetekben? A működtető személye, Huszár Antal. Egy pénzbeszedős állásinterjú kapcsán hallottam először róla. Mivel írásommal erőteljesen beleléptem Huszár Antal lelki világába, ezért próbált jobb belátásra bírni, hogy vonjam vissza a cikket, majd miután nem tudott megijeszteni, úgy gondolta, hogy inkább megfenyeget.


A nyilvánosság ezúttal nemvárt eredményeket hozott.


Ahogy egyre többen olvastak az első esetről, előjöttek a személyes történeketek, az egyéni becsapások. A volt munkatársakból egy csoport szerveződött, akik törvényes úton akarják visszakapni elvesztett pénzüket, melyek Huszár Antal egy huszáros mozdulattal lenyúlt tőlük. 

 

A feljelentést tavaly december végén tette meg 19 volt dolgozó. A megkeresett 11 hatóság mindegyike átvette a bejelentést. A Veszprémi Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó csalás bűntette miatt rendelt el nyomozás, a Veszprémi Rendőrkapitányságnál is megvan minden szükséges információ.  A Veszprém Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége az ügy kezelését Budapestre helyezte át, az adóhatósági vizsgálat befejezése legkorábban 2014 júliusában várható.

A Munkaügyi Hivatal a munkaszerződéseket vizsgálva megállapította, hogy nem szerepel bennük sok olyan tény, ami alapfeltétele annak, hogy munkaszerződésről lehessen beszélni. A vizsgált szerződések ügynöki szerződésnek látszanak.

Folyamatosan érkeztek a hírek arról, hogy Huszár Antal "jobbkezei" sorra mondanak fel, mert elegük lett a notórius hazudozásból, s mint megtudtuk egy újabb, több mint 10 fős társaság terelte jogi útra sérelmét.

 

A 2004-ig ismert időszakra visszavezetve valószínűsíthető, hogy akár ezer főt meghaladó létszámú munkatársat károsítohatott meg az a sok valós és álcég, amelyek mindegyikét Huszár Antal vezette. Ezen felül vannak még azok az esetek, ami miatt már a partnercégek (törzshelyek), vagy akár az úgynevezett szponzoráltak is számos bejelentést tettek, illetve polgári peres eljárást indítottak.

 

A volt munkatársak első körben 168 db önálló dokumentumba rendezett bizonyítékot juttattak el különböző felügyeleti szervekhez több mint 500 oldal terjedelemben. A bejelentések személyek és cégek károsulásáról, illetve olyan cselekményekről szólnak, amelyekből látható, hogy egy évtizedes múltra visszatekintő, folytatólagosan és bűnhalmazatban elkövetett, összetett cselekmény-együttesről van szó, számos büntetőjogi kategóriában.

 

A cselekmények ma is folynak!

 

A volt munkatársak mellett én is próbáltam megtudni a Huszár által hivatkozott támogatóktól, így pl. Borkai Zsolttól, a Magyar Olimpia Bizottság elnökétől is, hogy joggal hivatkozik-e rájuk a KouKo-Kai.

 

Választ sajnos nem kaptunk.


Nemzeti Maraton címen, a 2014. február 04-én feladott hirdetések szinte teljes egészében megegyeznek a korábbi KouKo-Kai-os munkahirdetésekkel. Ebben csak laza egymilliárdos szponzorációt ígér Huszár. Még tavaly december közepén maga Nagy (NOX) Tamás, a Nemzeti Maraton programfelelőse elküldött egy részletesen kidolgozottnak mondott programot.

 

Januárban pedig már félmilliárdos állami támogatás hírét terjesztette Huszár.

 

„Várjuk a Kárpát-.medencéből Iskolák, Óvodák, Sportegyesületek, Művészeti csoportok jelentkezését, akik versenyzőként, nézőként, részvételükkel hozzájárulnak a GUINNESS Rekord felállításához! A résztvevő közösségek 1 milliárd Ft értékű sport-és művészeti támogatásban részesülnek!”

 

Kerestem a meghirdetett guinnes-rekord bejelentését, amelyet 3 hónappal előbb kell bejelenteni, de sehol semmi nyoma nem volt.

A hirdetés további részében az elvárások pont alatt felsoroltak aggályosak. Különösen a "nemzeti értékek és érdekek képviselete" szöveg. Mivel Huszár egy sajátos nemzeti radikális vonalat képvisel, felvetődik annak gyanúja, hogy a Nemzeti Maratonra ilyen érzelmű embereket toboroznak.

 

Az internetről az utóbbi időben nemcsak a Kouko-kai-jal, hanem a Farkasok együttessel kapcsolatos bejegyzések is eltűntek. Úgy látszik, már nemcsak a „nemzetellenes liberális újságíró” (minden bizonnyal rám gondolt írásában) az ellensége Huszár Antalnak, hanem még saját „nemzeti érzelmű” honfitársai is kikezdik.

 

Meddig alázzák még csalók, szélhámosok, számító kufárok a „nemzeti” szót? Meddig sajátítják ki maguknak a magyar nemzetet?

Szögezzük le itt és most, hogy a Huszár által vezetett Farkasok együttes sem nem nemzeti sem nem rock zenekar. Egyik feltételnek sem felelnek meg. Az együttes ugyanolyan jelentéktelen, mint vezetőjük, Huszár Antal sport teljesítménye, amelynek nyomait sem a szövetségnél nem ismerik, sem az interneten fel nem lelhető, csak a saját elmondásából hallottunk róla.

 

A Nemzeti Maraton címszava alatt félő, hogy Európai Uniós támogatási pénzek sikkasztása is megtörténhet, továbbá akár 200 települési önkormányzat is belebukhat a Huszárral való kapcsolattartásba. Mivel az újságírói és a volt munkatársi kérdéseket „az illetékesek” figyelmen kívül hagyták, ezért Scheiring Gábor országgyűlési képviselő tett fel kérdés az Emberi Erőforrás Miniszternek.

 

Mielőtt a miniszteri válasz megérkezett volna, újabb változás történt. Huszár elhalasztotta a Nemzeti Maratont, és úgy látszik, hogy egy újabb cég fedezetében valószínűleg frachise-rendszerben értékesítené a programot.

 

A Kárpát medence 52 megyéjéből érkeznek sorban a felajánlások élsportolók és elismert művészek részéről, akik fejenként legalább 250ezer Ft értékű támogatás felajánlásával együttesen 1 milliárd Ft értékben támogatják a Kárpát-medence magyar iskoláit  és egyesületeit. Köztük számos olimpikon, Európa és világbajnok, érdemes művész.”

 

Huszár Antal a teljes "Modern Mecenatúra" üzletet, tehát mindazt, amit eddig Ronin Club illetve KouKo-Kai név alatt üzemeltetett átvitte a Kárpátok Egyesületbe.

A Nemzeti Maraton szervezését is úgy intézi, mintha a Kárpátok Egyesület tagszervezete lenne. A Nemzeti Együttműködési Alap civil keresőjében ilyen, vagy ehhez hasonló nevű szervezet nincs a nyilvántartásban.

 

Megérkezett a miniszteri válasz is, semmi közük az egészhez – írták.

 

Közben újabb tagok csatlakozásával újabb feljelentés kiegészítést is tettek a volt munkatársak.

 A bizonyítékcsomag így (992 + 422) 1414 oldal összesen.


125 emberrel kezdték meg a csatlakozási levelezést, már 68-an vannak, akik konkrétan, névvel vállalják akár a bíróság előtti tanúskodást is.  A követelt összeg riasztóan kúszik a húszmillió forint felé.

 

Korábban tudtommal 6 esetben volt eljárás Huszár Antal ellen, aki több ízben is azzal kérkedett, hogy ő legálisan veri a rendőröket, mert ő végzi a rendőrök harci kiképzését.

Az általam megkérdezett rendőröket azonban nem Huszár képezte ki.

 

Vajon miért nem ítélték még el azt, aki ennyi embert becsapott, megkárosított, tévedésben tartott, hazugságot terjesztett?

 

Nincs több kibúvó!

Elég volt a huszárantalokból! Mezriczky Beáta


További hírek

  Kisfaludy államtitkár szerint elég lesz télen 20 fokra fűteni az osztálytermeket
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  A hajdan szappanopera dalversenyen felkapaszkodott Tóth Gabi ma már a nemzet nagyasszonya címre pályázik
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Sehol sincs az infláció és a kormánymédia túlsúlya: leszbikus csók miatt bepanaszolta a Netflixet a magyar médiahatóság
2022. 08. 16. 18:56 hirhatar.hu
  Pénzmosodának nézték Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília profitbányáját
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tuzson Bence szerint a „bacon” szó a Bakonyból ered
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Tovább csökken a Fidesz támogatottsága
2022. 08. 13. 21:59 hirhatar.hu
  Valótlanul vádolták a DK-s politikust – kíméletlen helyreigazítást kellett közölnie a 168.hu portálnak
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu
  Az ész megáll – kis közéleti színes hír
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu
  A gyerekeik jövője miatt aggódnak – már 50 000-en bejelentkezek a Kossuth téri tüntetésre
2022. 08. 10. 17:08 hirhatar.hu
  Az élet mégis szép, kezdődik a Sziget!
2022. 08. 09. 19:33 hirhatar.hu

IMPRESSZUM | MÉDIAAJÁNLAT | SZABÁLYZAT | HÍRLEVÉL

(c)2o15 Hírhatár Lapcsoport